Klantenservice

We helpen je graag verder. Waar ben je naar op zoek? Vind snel het antwoord op je vraag bij een van onderstaande categorieën of neem direct contact op met onze klantenservice.

 
 

5 meestgestelde vragen 

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Ophalen
Ben je nog iets vergeten? Geen enkel probleem! Je kunt je bestelling wijzigen tot 11.59 uur voor een ophaalmoment de volgende dag.

Thuisbezorgen
Krijg je de boodschappen thuisbezorgd, dan heb je vooruit betaald. Vergeet daarom niets van je boodschappenlijstje, want dan is het niet mogelijk om de bestelling nog te wijzigen.
Het is ook niet mogelijk je bezorgadres of tijdslot nog aan te passen.

Hoe ver van tevoren kan ik een tijdslot reserveren?

Ophalen

Voor ophalen geldt dat als je voor 11:59 uur je bestelling plaatst, je de boodschappen de volgende dag in de winkel kan ophalen. 

Thuisbezorgen

Wil je de bestelling laten thuisbezorgen dan heb je tot 11:59 de tijd om je bestelling te plaatsen voor een bezorgtijd voor de volgende dag tussen 08:00 – 17:00. Wil je de boodschappen na 17:00 uur bezorgd krijgen dan heb je tot 23:59 de tijd.

Het kan voorkomen dat alle tijdsloten van de volgende dag al bezet zijn. In dat geval kun je uiteraard wel een tijdslot op een andere dag kiezen. Dit kan tot 7 dagen van tevoren.

Kan ik kooppunten sparen bij een online bestelling?

Bij het ophalen van je boodschappen in de winkel kun je met je klantenkaart punten kopen. Worden je boodschappen thuisbezorgd? Dan is het helaas niet mogelijk om spaarpunten te kopen.

Ik heb statiegeldflessen, kan ik dit meegeven aan de bezorger?

Het is niet mogelijk om je statiegeldflessen en -kratten met de bezorger mee te geven.

De boodschappen zijn bezorgd in dozen, wat doe ik hiermee?

Je kunt deze dozen recyclen bij het oud papier. Of gebruik ze als verhuisdoos of opbergruimte.

 

Neem contact met ons op