Spaaractie

Regelmatig hebben we gave spaaracties bij Hoogvliet. Met spaaracties spaar je zegels voor mooie en leuke producten of om een spaaralbum met gave plaatjes vol te sparen. Zoals bijvoorbeeld de Jurassic World, Minions of de Clubtoppers spaaractie.

In sommige gevallen is het een spaaractie met de klantenkaart. Dan profiteer je met een volle spaarkaart van hoge kortingen en gratis artikelen en kun je met je kooppunten betalen.

Sparen voor een Swizz kussenVan 11 juli t/m 4 september spaar je voor mega korting op een Swizz hoofdkussen t.w.v. € 29.95 
Bij iedere € 10,00 aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met een volle spaarkaart van 8 zegels koop je een Swizz hoofdkussen extra voordelig voor maar € 9.99 of 849 kooppunten in één van onze winkels. 

> Download hier de spaarkaart

Hoe werkt sparen met de klantenkaart?


Heb jij al een Hoogvliet klantenkaart?

Ja, ik heb een klantenkaart

Dan weet je vast al dat je met je klantenkaart kooppunten spaart voor extra voordeel. Je leest er hier meer over.

En naast het sparen van kooppunten, spaar je met je klantenkaart ook nog eens regelmatig voor aantrekkelijke kortingen op speciale producten.

Dubbel voordeel dus.

Bij iedere € 10,00 aan boodschappen, ontvang je 1 spaarzegel.

Je bepaalt zelf of je contant bijbetaalt of met de kooppunten van je klantenkaart.

Tegen inlevering van een volle spaarkaart + kooppunten kun je een klantenkaartactie product extra voordelig kopen.

Wil je je kooppunten liever niet gebruiken voor deze actie, maar het actieproduct wel voordelig kopen? Klanten met een klantenkaart kunnen er ook voor kiezen om de producten aan te schaffen tegen de actieprijs + een volle spaarkaart.


Nee, ik heb (nog) geen klantenkaart

Ook als je geen Hoogvliet klantenkaart hebt, kun je meedoen aan de klantenkaartactie en zegels sparen. Of vraag er met dit formulier snel een aan. 

Zonder klantenkaart koop je de actieproducten voor de actieprijs + volle spaarkaart.


Swizz kussen

    • 849 pnt of 9.99
    Hoofdkussen product foto
    11. 99

    Swizz Hoofdkussen

    1  stuk