Assortiment

Hoogvliet zorgt dat jouw gezin gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs.
Het maakt niet uit wat er op je boodschappenlijstje staat, Hoogvliet heeft het in huis. Alle producten onder één dak, dat is wel zo makkelijk.

Je kunt naast je levensmiddelen ook bij Hoogvliet terecht voor sterke drank, bloemen en zelfzorgmedicijnen. 

Breng als je boodschappen gaat doen meteen je kleding naar onze eigen stomerij. Bekijk op de winkelpagina van jouw dichtstbijzijnde Hoogvliet of zij deze service aanbieden.

Wil je een kopietje maken, foto’s laten afdrukken of geld opnemen? Ook dan ben je bij Hoogvliet aan het juiste adres. 

Er is in veel vestigingen een PostNL servicepunt aanwezig. Dat hoort bij onze gastvrije klantbenadering. Bekijk op de winkelpagina van jouw dichtstbijzijnde Hoogvliet of zij een PostNL servicepunt hebben.

Duidelijk assortiment aan (budget)boodschappen

Hoogvliet heeft een breed assortiment, maar wij houden het wel overzichtelijk. Je hebt de keuze uit A-merken, Hoogvliet huismerken zoals g’woon, First Choice cola, Bumblies luiers en Bonbébé en budget-producten.

Laagste prijs boodschappen

Wie nóg goedkoper uit wil zijn, zoekt in het schap de producten op met een geel kaartje erbij. Op de website herken je het product met de laagste prijs aan de gele bol. Je kunt ze nauwelijks over het hoofd zien. De bol en kaartjes betekenen dat dit voor jou de goedkoopste keuze is.  Vaak zijn dit artikelen van onbekendere merken die wij extra voordelig kunnen aanbieden.

Buitengewoon

Maak kennis met Buitengewoon; alléén verkrijgbaar bij Hoogvliet. Buitengewoon is een zorgvuldige selectie van ambachtelijke en kwalitatieve producten van lokale leveranciers.

› Meer lezen

Warme Bakker

Hoogvliet is de enige supermarkt die zich Warme bakker mag noemen en daar zijn we ontzettend trots op. Het bevestigt dat je bij ons altijd het lekkerste brood koopt

› Meer lezen

Streek

Wat je van dichtbij haalt, is lekker. Dat geldt zeker voor Streek producten uit het Groene Hart die in onze supermarkten worden verkocht. 

› Meer lezen

Ons huismerk: G'woon

G’woon is ons huismerk. Met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit...

› Meer lezen


Altijd de juiste hoeveelheid

Bij Hoogvliet vind je altijd de juiste verpakking voor jouw situatie. Op de groenteafdeling verkopen we bijvoorbeeld halve producten, zoals bloemkool en meloen. Handig als een hele teveel is. Of neem vijf sneetjes brood mee op de broodafdeling en een half onsje vleeswaren. Zo hoef je minder snel iets weg te gooien en dat is fijn voor je portemonnee én het milieu! .