Hoogvliet nieuws 2024Hoofddorp, 11 juni 2024

Feestelijke heropening Hoogvliet Hoofddorp op donderdag 13 juni

De vernieuwde Hoogvliet supermarkt aan de Graftermeerstraat in Hoofddorp opent op donderdag 13 juni om 8.00 uur haar deuren weer voor de klant. De opening wordt feestelijk gevierd met activiteiten, cadeautjes en superscherpe aanbiedingen.

> Meer lezenBleiswijk, 28 mei 2024

Hoogvliet doneert reststroom e-commerce aan SharEaty

Op maandag 27 mei 2024 overhandigde Hoogvliet supermarkt op feestelijke wijze de eerste overschotten uit het e-commerce distributiecentrum aan SharEaty. Vanaf nu haalt SharEaty dagelijks de overgebleven producten op en verdeelt deze over sociale keukens in wijkcentra, basisscholen en daklozenopvang in Rotterdam.

> Meer lezenBleiswijk, 2 april 2024

Bij Hoogvliet supermarkt sparen voor 3D Feyenoord-thuisshirt

Vanaf woensdag 3 april sparen klanten in de supermarkten van Hoogvliet voor een 3D-puzzel van het Feyenoord-thuisshirt. De puzzel, een echt collector's item, is bij inlevering van een spaarkaart met 11 spaarzegels te koop voor slechts € 7,99.

> Meer lezenBleiswijk, 28 maart 2024

Broodnodige actie Hoogvliet supermarkten levert € 19.467,15 op voor Voedselbank Nederland

Klanten van Hoogvliet hebben de afgelopen drie weken massaal Sallands zonnepitbrood gekocht om de voedselbank te steunen. Hoogvliet doneert per verkocht brood € 0,30 aan Voedselbanken Nederland. Dit heeft een bedrag opgeleverd van maar liefst € 19.467,15. Een symbolische cheque met dit bedrag werd op donderdag 28 maart overhandigd aan Paul van Berkel van Voedselbanken Nederland.

> Meer lezenBleiswijk, 26 maart 2024

Hoogvliet supermarkt opent op 4 april in Capelle aan den IJssel

Op donderdag 4 april opent de Hoogvliet supermarkt aan de Prado 1 in Capelle aan den IJssel haar deuren. In het leegstaande pand waar voorheen een Action zat, kan de klant nu terecht in een prachtige moderne supermarkt waar zij alle dagelijkse boodschappen vindt voor de allerlaagste prijs in de buurt.

> Meer lezenBleiswijk, 21 maart 2024

Statiegeldactie Hoogvliet supermarkten levert € 25.835 op voor Sophia Kinderziekenhuis

Met de statiegeldactie in haar winkels heeft Hoogvliet een bedrag van maar liefst € 25.835,45 ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis. Een symbolische cheque met dit bedrag overhandigde commercieel directeur Jeffrey Jansen op donderdag 21 maart aan Carol Smit van Stichting Vrienden van het Sophia.

> Meer lezenBleiswijk, 29 februari 2024

Hoogvliet supermarkten en Voedselbanken Nederland zetten zich in voor een lekker paasontbijt en fijne ramadan voor iedereen in de buurt

Van woensdag 6 maart tot en met zaterdag 30 maart komen alle supermarkten van Hoogvliet in actie voor Voedselbanken Nederland. De actie van Hoogvliet is uniek, omdat hiermee lekker eten bereikbaar wordt tijdens twee bijzondere momenten, Pasen én ramadan, en de gedoneerde producten ook echt terecht komen in de buurt waar de Hoogvliet winkels staan. Klanten kunnen op twee manieren een bijdrage doen: door het kopen van een Sallands zonnepitbrood én door het doneren van producten die hard nodig zijn om de voedselpakketten te vullen.

> Meer lezen


v.l.n.r. Anneke van Kempen (duurzaamheidsmanager Hoogvliet), John de Roos (supermarktmanager), Simone Willemse (sr. fundraiser Plastic Soup Foundation) en Irene Drost (sr. partnerships & community manager Plastic Soup Foundation)

Bleiswijk, 31 januari 2024

Hoogvliet doneert € 85.543 aan Plastic Soup Foundation

Op woensdag 31 januari 2024 verraste Hoogvliet supermarkt Plastic Soup Foundation met een symbolische cheque van maar liefst € 85.543,-. Dit bedrag is tot stand gekomen met een deel van de wettelijk verplichte SUP-bijdrage op plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik.

> Meer lezen