Veelgestelde vragen - Hoogvliet klantenkaart


Hoe kom ik aan een Hoogvliet klantenkaart?

Je klantenkaart ligt voor je klaar in de winkel! Vul het aanvraagformulier in en lever het in bij de servicebalie. 

Wil je online bestellen, dan krijg je automatisch een klantenkaart toegestuurd na het aanmaken van je account. Heb je al een klantenkaart? Dan vul je bij het aanmaken van een Hoogvliet account het nummer van je huidige klantenkaart in.

Wat kan ik doen met mijn Hoogvliet klantenkaart?

Met je klantenkaart kun je punten kopen bij je boodschappen. Met deze kooppunten kun je de boodschappen afrekenen of je kunt ze contant laten uitbetalen. Je ontvangt dan 6% premie over het bedrag dat je opneemt. Lees meer over de klantenkaart.

Waar kan ik het saldo van mijn klantenkaart zien?

Het saldo van je klantenkaart staat, iedere keer als je de kaart laat scannen, onderaan je kassabon. Online kun je het saldo niet opzoeken.

Hoeveel is het puntensaldo van mijn klantenkaart waard?

Je krijgt 6% premie als je de punten opneemt. Je huidige puntensaldo vind je terug op de kassabon, bij het gebruik van je klantenkaart bij het afrekenen. Hier vind je een handige omrekentabel.

Ik ben mijn klantenkaart vergeten. Kan ik nog wel klantenkaartpunten kopen?

Dat is echt jammer! Je kunt zonder klantenkaart geen kooppunten kopen, dus hang het kleine kaartje aan de sleutelbos zodat je 'm nooit meer vergeet.

Ik ben mijn klantenkaart kwijt. Hoe krijg ik een nieuwe kaart en worden de punten van mijn oude kaart daar opgezet?

Klantenkaart zoek? Dat lossen wij voor je op! Vraag in de winkel een nieuwe klantenkaart aan en kruis op het aanvraagformulier aan dat je de punten van de oude kaart wilt laten overboeken naar de nieuwe kaart. Vermeld het nummer van je oude kaart (indien bekend). Je krijgt direct een nieuwe klantenkaart die je meteen kunt gebruiken. Binnen twee weken staat het puntentegoed van de oude kaart op je nieuwe klantenkaart.

Ik ga verhuizen. Kan ik zelf de gegevens van mijn klantenkaart aanpassen?

Voor het wijzigen van de adresgegevens van je klantenkaart gebruik je het formulier op onze website (ook verkrijgbaar in de supermarkt). Vul hier je oude en je nieuwe adres in en lever het formulier in bij de servicebalie. Vergeet je legitimatiebewijs niet.

Hoe wijzig ik de pincode van mijn klantenkaart?

Ga naar de servicebalie in de winkel en neem je legitimatiebewijs mee. Het benodigde formulier ligt daar voor je klaar. Zodra wij het formulier hebben verwerkt, wordt de pincode gewijzigd. Je kunt vervolgens zelf bij de servicebalie een nieuwe pincode invoeren.

Wat te doen bij overlijden van de klantenkaarthouder?

De executeur testamentair of gemachtigde stuurt de volgende informatie, door middel van een formulier, op naar Hoogvliet:

  • een bewijs van overlijden
  • (kopie van) de klantenkaart
  • (kopie van) een geldig legitimatiebewijs van de aanvrager
  • een bewijs van erfrecht (wanneer het rekeningnummer niet de ervenrekening is)
  • het rekeningnummer waar de kooppunten op uitbetaald moeten worden
  • de tenaamstelling van het rekeningnummer
Vraag het formulier op bij onze klantenservice.

Het adres is: Hoogvliet Klantenservice, Antwoordnummer 17060, 2650 VK Bleiswijk.

Kan ik kooppunten sparen bij een online bestelling ?

Haal je de boodschappen op in de winkel? Dan kun je bij het afrekenen punten kopen.
Worden je boodschappen thuisbezorgd? Dan is het helaas niet mogelijk om kooppunten te kopen.

Kan ik mijn kooppunten uit laten betalen?

Je kunt de kooppunten bij de kassa verzilveren en er direct de boodschappen mee betalen. Wil je het bedrag liever uitgekeerd willen hebben, dan zijn er twee opties.

Tot 150 euro
Dit bedrag kun je bij de kassamedewerker opnemen. Tip: meld dit van tevoren even bij de servicebalie. Er is niet altijd voldoende contant geld beschikbaar.

Boven de 150 euro
Vraag bij de servicebalie een uitbetalingsformulier. De waarde van de punten, inclusief 6% premie, wordt dan overgemaakt op jouw bankrekening. Let op: lever een kopie van een geldig legitimatiebewijs in als je het formulier inlevert.