Veelgestelde vragen - thuisbezorgen


Wat moet ik doen als ik niet thuis kan zijn tijdens het bezorgmoment?

Wanneer je niet thuis bent tijdens het bezorgmoment dan zal de bezorger de bestelling weer meenemen. De bestelling wordt niet opnieuw aangeboden. Wij zijn genoodzaakt om hiervoor een vergoeding van € 10,00 in rekening te brengen. Het bedrag dat je voor je boodschappen hebt betaald, wordt teruggestort op je bankrekening. Wil je de bestelling alsnog ontvangen, dan bestel je deze opnieuw en kies je een nieuw bezorgmoment.

Kunnen de boodschappen ook bij mijn buren bezorgd worden?

Nee, de boodschappen worden niet bij uw buren aangeboden. Dit in verband met de houdbaarheid van de boodschappen.

Kan ik iemand anders vragen mijn bestelling aan te nemen?

Ja dat kan, op voorwaarde dat diegene op je adres aanwezig is. Let op: onze bezorgers overhandigen geen pakketten aan personen onder de 18 jaar.

Ik woon in een bovenwoning, bezorgen jullie bij mij boven?

Op adressen waar het bezorging bij een bovenwoning betreft, worden de boodschappen bij de voordeur op het niveau van de benedenwoning aangeboden. De bezorger zal de boodschappen aan de voordeur op straatniveau overhandigen. Woon je in een flat of appartementencomplex, dan worden de boodschappen aan de voordeur geleverd op de woonlaag waar je woont. Woon je in een flat of appartementencomplex zonder lift? Dan bezorgen we tot en met de 2e verdieping.