Veelgestelde vragen - thuisbezorgen


Bezorgen jullie op mijn adres?

Controleer hieronder meteen of wij al op jouw postcode thuisbezorgen.

Wat moet ik doen als ik niet thuis kan zijn tijdens het bezorgmoment?

Ben je niet thuis tijdens het bezorgmoment, neem dan contact op met de klantenservice. Zij bespreken graag met jou de mogelijkheden om eventueel het bezorgmoment te wijzigen of de bestelling opnieuw te plaatsen.

Kunnen de boodschappen ook bij mijn buren bezorgd worden?

Superfijn als je buren pakketjes voor je willen aannemen, maar de boodschappen worden niet bij je buren aangeboden. Dit in verband met de houdbaarheid van de boodschappen.

Kan ik iemand anders vragen mijn bestelling aan te nemen?

Ja dat kan, op voorwaarde dat diegene op jouw adres aanwezig is. Let op: onze bezorgers overhandigen geen bestellingen aan personen onder de 18 jaar.

Wat is het minimale bestelbedrag?

Laat je de boodschappen lekker thuisbezorgen, dan geldt een minimum bedrag van € 50,00. Let op: we verrekenen eerst de kortingen, en het statiegeld en de bezorgkosten tellen niet mee.

Wat zijn de kosten om thuis te bezorgen?

Je bestelt voor een minimum bedrag van € 50,00 en de bezorgkosten variëren tussen de € 3,99 en € 6,99. Is er meer ruimte in de bus, dan zijn de bezorgkosten lager. Zo zorgen we ervoor dat de busjes zo vol mogelijk de weg op gaan en we rekening houden met het milieu.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Een bestelling die wordt thuisbezorgd, betaal je vooraf veilig met iDeal of achteraf via creditcard. Wanneer u kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering van de producten.

Moet ik mij legitimeren als ik alcohol laat bezorgen?

Zitten er alcoholische dranken in je bestelling? Dan vraagt de bezorger om je legitimatie als hij je boodschappen komt brengen.

Ik woon in een bovenwoning, bezorgen jullie bij mij boven?

Woon je in een appartement met een centrale voordeur, dan worden de boodschappen bij de voordeur op het niveau van de benedenwoning geleverd. Woon je in een flat of appartementencomplex, dan worden de boodschappen aan de voordeur geleverd op de woonlaag waar je woont. Woon je in een flat of appartementencomplex zonder lift? Dan bezorgen we tot en met de 2e verdieping.

De boodschappen zijn bezorgd in dozen, wat doe ik hiermee?

Je kunt deze dozen de volgende keer gewoon aan de bezorger mee teruggeven. De bezorger zorgt ervoor dat deze gerecycled worden. Of gebruik ze als verhuisdoos of opbergruimte. Let op: de dozen moeten wel plategemaakt worden, voordat ze meegegeven worden aan de bezorger.

Ik heb statiegeldflessen, kan ik dit meegeven aan de bezorger?

Het is niet mogelijk om je statiegeldflessen en -kratten met de bezorger mee te geven.