1. Home
  2. Klantenkaart

Uw Hoogvliet klantenkaart biedt u extra voordeel

Hoogvliet heeft voor u een heel vriendelijke klantenkaart, waarmee u bijna ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar kunt sparen. Als u bij Hoogvliet boodschappen doet, kunt u bij iedere besteding van 10 cent voor 1 cent een spaarpunt kopen. Alle punten worden automatisch op uw kaart geboekt, zodra de caissière uw klantenkaart heeft gescand. Op uw kassabon ziet u direct het aantal nieuwe punten dat u heeft gekocht en het nieuwe totaalsaldo.

Uw eigen Hoogvliet klantenkaart aanvragen

Het aanvraagformulier vindt u in uw Hoogvliet supermarkt, maar u kunt het ook downloaden en printen. Het formulier levert u in bij de servicebalie van uw Hoogvliet supermarkt. U ontvangt direct uw set van één grote en drie kleine klantenkaarten (handig voor aan de sleutelbos van uw huisgenoten). U plaatst uw handtekening op de achterzijde en de kaart is meteen klaar voor gebruik!

Download hier het Klantenkaart aanvraagformulier (pdf, 488 kB).

Online bestellen en de klantenkaart

Naast dat u in onze winkels gebruik kunt maken van onze vriendelijke klantenkaart biedt dit u ook voordelen als u online wilt bestellen. U maakt met behulp van uw klantenkaartnummer eenvoudig een online account aan. Na activatie van uw account bent u meteen klaar om te bestellen.

Heeft u nog geen klantenkaart en wilt u graag een online bestelling plaatsen?
Dat kan natuurlijk ook! U krijgt bij het aanmaken van een account een klantenkaart toegewezen. Deze wordt netjes bij u thuisbezorgd. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw account activeren, uw bestelling te plaatsen en op uw gekozen tijdstip af te halen bij het door u geselecteerde afhaalpunt. Bij het afhalen van uw eerste bestelling vragen wij u eenmalig een door u gekozen pincode in te toetsen. Onthoudt deze pincode goed. U heeft deze ook nodig bij het verzilveren van uw klantenkaartpunten.
Indien u bestelt voor thuisbezorging is het helaas niet mogelijk om klantenkaartpunten te sparen.  

Maar liefst 6% premie

Uw spaarpunten worden vanzelf meer waard met de Hoogvliet klantenkaart! U ontvangt van ons namelijk 6% premie over de punten die u opneemt. U kunt de punten contant laten uitbetalen of uw boodschappen met spaarpunten afrekenen. Reken hier uit hoeveel uw puntensaldo waard is!

Naar de omrekentabel

Om uw punten te verzilveren geeft u uw klantenkaart aan de caissière en vertelt haar welk bedrag u wilt opnemen. De caissière vraagt u uw klantenkaartpincode in te toetsen, de spaarpunten worden afgeboekt van uw kaart en u ontvangt het geld (inclusief de 6% premie over het opgenomen tegoed) van de caissière. Zo eenvoudig werkt het.

Wisselende speciale aanbiedingen

Uw Hoogvliet klantenkaart biedt u extra voordeel op wisselende aanbiedingen van speciaal geselecteerde producten. Bij iedere €10,00 die u aan boodschappen besteedt, ontvangt u van de caissière een spaarzegel. Met 15 zegels is uw spaarkaart vol en kunt u de aanbieding van dat moment extra voordelig aanschaffen. Betaalt u het artikel met de spaarpunten van uw klantenkaart, dan ontvangt u nog eens extra voordeel! Bekijk het actuele aanbod spaaracties.

Uw spaarsaldo is veilig

Bij het in gebruik nemen van uw Hoogvliet klantenkaart vraagt onze medewerkster u een pincode naar keuze in te toetsen. Deze wordt aan de kaart gekoppeld, waarmee uw puntensaldo beveiligd is tegen misbruik als u de kaart verliest. Onthoud de code goed en noteer hem niet op de kaart of op een briefje in uw portemonnee!

Hoogvliet klantenkaart kwijt?

Indien u uw klantenkaart verliest of deze wordt gestolen, adviseren wij u meteen een nieuwe klantenkaart aan te vragen in uw Hoogvliet supermarkt. Op het aanvraagformulier kunt u het oude kaartnummer invullen en aangeven dat het puntensaldo moet worden overgeboekt op de nieuwe kaart. De oude kaart wordt geblokkeerd en u spaart probleemloos verder op uw nieuwe Hoogvliet klantenkaart.

Uw persoonsgegevens

Op het aanvraagformulier vult u uw naam, adres en telefoonnummer in. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw identiteit te kunnen controleren bij het wijzigen van de pincode of het overboeken van spaarpunten. Kiest u ervoor de gegevens niet in te vullen, dan kunnen wij geen spaarpunten overboeken of de pincode wijzigen.

Uitzonderingsproducten

Let op: klantenkaartpunten kunnen niet gekocht worden bij van tabak, geneesmiddelen, slijterij producten, postzegels, OV-chipkaarten, cadeaubonnen, loten, beltegoed, babyvoeding voor baby’s tot 1 jaar en statiegeld.

0