Hoogvliet klantenkaart

Met de Hoogvliet klantenkaart kun je in onze supermarkten* kooppunten sparen voor extra voordeel.
Bij elke besteding van 10 cent (met uitzondering van slijterij en tabaksartikelen) kun je een punt kopen ter waarde van 1 cent. Zo spaar je bijna ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar. En er zijn meer voordelen.

De voordelen van jouw Hoogvliet klantenkaart

  • 24 uur per dag shoppen op hoogvliet.com
  • Met je klantenkaart heb je de geprinte orderbevestiging niet nodig bij het ophalen van je boodschappen
  • Punten sparen voor 6% premie
  • Extra voordeel op speciaal geselecteerde spaarproducten
  • Gebruik van de handscanners in de supermarkt

Klantenkaart aanvragen

Gratis klantenkaart aanvragen



Wil je ook punten sparen voor 6% premie? Met het aanvraagformulier in de supermarkt [of hier te downloaden] vraag je snel je persoonlijke klantenkaart aan. Je ontvangt direct een set van een grote kaart en drie kleine sleutelhangerkaartjes.

Maak je een account aan voor de Hoogvliet websuper, dan ontvang je binnen enkele dagen per post je eigen Hoogvliet klantenkaart. Het klantenkaartnummer wordt automatisch gekoppeld aan je Mijn Hoogvliet account. Heb je al een klantenkaart, dan kun je bij het aanmaken van een account je klantenkaartnummer invullen.

Let op! Om je gegevens te beschermen vragen wij je bij het eerste gebruik van de klantenkaart bij de kassa altijd een pincode naar keuze in te toetsen.

Klantenkaart aanvragen

Hoe werkt de klantenkaart?

De punten worden door de caissière op je klantenkaart geboekt.

Je ontvangt een premie van maar liefst 6% als je de spaarpunten opneemt of ze gebruikt om speciale actieproducten te kopen.

Op de kassabon zie je hoeveel punten je gekocht hebt en het totaal aantal punten dat je gespaard hebt. Je kunt het puntensaldo gebruiken om je boodschappen af te rekenen, maar je kunt ze ook contant laten uitbetalen. Gebruik je je spaarsaldo om speciaal geselecteerde actieproducten te kopen, dan wordt het voordeel zelfs nog groter! Lees meer over de spaaractie.

Reken uit hoeveel jouw punten waard zijn:

Vul hieronder het puntenaantal van je klantenkaart in om te weten hoeveel je punten waard zijn. Het puntenaantal vind je onderaan je kassabon (als je punten hebt gespaard).

Dit puntenaantal vertegenwoordigt een waarde van: 0


*Kooppunten sparen en besteden is alleen mogelijk bij een bezoek in onze winkels.