Hoogvliet klantenservice

Het is ons streven je zo prettig mogelijk te laten winkelen en daar kunnen wij jouw mening goed bij gebruiken! Wij willen graag weten hoe je het boodschappen doen bij Hoogvliet ervaart. Met jouw medewerking kunnen we onze service en klantgerichtheid blijven verbeteren.

Heb je opmerkingen over de winkel, het assortiment of de medewerkers? Laat het ons weten, dan gaan wij er meteen mee aan de slag. Je kunt jouw vraag, klacht of opmerking aan de klantenservice mailen via ons contactformulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummer (0172) 418 200.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. En op zaterdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Gaat het over jouw klantenkaart, wil je dan ook het klantenkaartnummer vermelden? Dit nummer staat op de achterkant van jouw klantenkaart, onder de streepjescode.

Met vriendelijke groet,
Hoogvliet klantenservice

Tip! Kijk ook eens bij de 'Veelgestelde vragen', misschien staat jouw vraag er wel bij en heb je direct antwoord. Je kunt ook bellen naar de Hoogvliet klantenservice: (0172) 418 200.
0