Klantenservice

We helpen je graag verder. Waar ben je naar op zoek? Vind snel het antwoord op je vraag bij een van onderstaande categorieën of neem direct contact op met onze klantenservice.

 
 

5 meestgestelde vragen 

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Ophalen
Ben je nog iets vergeten? Geen enkel probleem! Je kunt je bestelling wijzigen tot 11.59 uur voor een ophaalmoment de volgende ochtend. Voor een ophaalmoment na 14.00 uur de volgende dag kun je je bestelling nog tot 23.59 uur wijzigen.

Thuisbezorgen
Krijg je de boodschappen thuisbezorgd, dan heb je vooruit betaald. Vergeet daarom niets van je boodschappenlijstje, want dan is het niet mogelijk om de bestelling nog te wijzigen.
Het is ook niet mogelijk je bezorgadres of tijdslot nog aan te passen.

Hoe ver van tevoren kan ik een tijdslot reserveren?

In de meeste gevallen geldt dat als je voor 23.59 uur je bestelling plaatst, je de boodschappen de volgende dag na 14.00 uur in de winkel kan ophalen of thuisbezorgd kan krijgen. Het kan voorkomen dat alle tijdsloten van de volgende dag al bezet zijn. In dat geval kun je uiteraard wel een tijdslot op een andere dag kiezen. Dit kan tot 7 dagen van tevoren.

Kan ik kooppunten sparen bij een online bestelling?

Bij het ophalen van je boodschappen in de winkel kun je met je klantenkaart punten kopen. Worden je boodschappen thuisbezorgd? Dan is het helaas niet mogelijk om spaarpunten te kopen.

Ik heb statiegeldflessen, kan ik dit meegeven aan de bezorger?

Het is niet mogelijk om je statiegeldflessen en -kratten met de bezorger mee te geven.

De boodschappen zijn bezorgd in dozen, wat doe ik hiermee?

Je kunt deze dozen recyclen bij het oud papier. Of gebruik ze als verhuisdoos of opbergruimte.

 

Neem contact met ons op