Veelgestelde vragen - overige vragen


Ik ben het wachtwoord voor de digitale fotoservice vergeten. Hoe krijg ik het terug?

Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, kun je met behulp van de geheime vraag en het antwoord een nieuw wachtwoord per mail ontvangen. Wanneer je een vraag verzint, let er dan wel op dat je een hele zin gebruikt. Dat helpt je later bij het beantwoorden van de vraag.

Ik ben op zoek naar promotieartikelen, zoals pennen, stickers, winkelwagenmuntjes en ander reclamemateriaal.

Helaas moeten wij meedelen dat wij niet in het bezit zijn van dergelijke promotieartikelen.

Doet Hoogvliet ook aan sponsoring?

Hoogvliet kiest ervoor de prijzen van haar producten zo laag mogelijk te houden, zodat het voordeel bij de consument blijft. Wij zijn daarom zeer terughoudend met het sponsoren van activiteiten en evenementen. Wij begrijpen dat bij veel initiatieven hulp van het bedrijfsleven wenselijk is, maar wij worden door zoveel instellingen en verenigingen benaderd, dat wij keuzes moeten maken. Wij sponsoren niet in geld, reclame/advertenties of bedrukking op sportkleding etc. maar altijd met producten. Vul dit formulier in om je sponsorverzoek in te dienen. Je ontvangt per e-mail bericht of je wordt gebeld als je aanvraag is toegekend.

Ik wil graag informatie voor een werkstuk/scriptie/spreekbeurt ontvangen. Kunnen jullie mij iets toesturen of een vragenlijst invullen?

Gezien de grote hoeveelheid soortgelijke verzoeken die wij wekelijks ontvangen is het helaas niet mogelijk de gevraagde materialen/informatie toe te sturen. Wij wensen je natuurlijk veel succes met de uitwerking van je werkstuk/spreekbeurt. Op onze website vind je veel informatie over onze supermarkten. Misschien kun je deze informatie wel gebruiken.