Veelgestelde vragen - overige vragen


Ik ben op zoek naar promotieartikelen, zoals pennen, stickers, winkelwagenmuntjes en ander reclamemateriaal.

Helaas moeten wij meedelen dat wij niet in het bezit zijn van dergelijke promotieartikelen.

Doet Hoogvliet ook aan sponsoring?

Hoogvliet kiest ervoor de prijzen van haar producten zo laag mogelijk te houden, zodat het voordeel bij de consument blijft. Wij zijn daarom zeer terughoudend met het sponsoren van activiteiten en evenementen. Wij begrijpen dat bij veel initiatieven hulp van het bedrijfsleven wenselijk is, maar wij worden door zoveel instellingen en verenigingen benaderd, dat wij keuzes moeten maken. Wij sponsoren niet in geld, reclame/advertenties of bedrukking op sportkleding etc. maar altijd met producten. Vul dit formulier in om je sponsorverzoek in te dienen. Je ontvangt per e-mail bericht of je wordt gebeld als je aanvraag is toegekend.

Ik wil graag informatie voor een werkstuk/scriptie/spreekbeurt ontvangen. Kunnen jullie mij iets toesturen of een vragenlijst invullen?

Gezien de grote hoeveelheid soortgelijke verzoeken die wij wekelijks ontvangen is het helaas niet mogelijk de gevraagde materialen/informatie toe te sturen. Wij wensen je natuurlijk veel succes met de uitwerking van je werkstuk/spreekbeurt. Op onze website vind je veel informatie over onze supermarkten. Misschien kun je deze informatie wel gebruiken.