1. Home
  2. Onze recepten

Recepten

We helpen u graag met de vraag: "Wat eten we vandaag?" Of u nu zin heeft in pasta, een rijstgerecht of in een gezonde Hollandse pot, wij hebben veel heerlijke recepten voor u verzameld. Ook voor kinderrecepten, taart en voorgerechtjes kunt u uw hart ophalen op onze receptenpagina. Handig: u kunt bij het recept alle ingrediënten met 1 klik in uw winkelmand stoppen.

Naar de recepten

Variatietips en wijnadvies

Bij de recepten geven wij regelmatig variatietips. Zo kunt u eindeloos variëren of een recept helemaal naar uw smaak maken. Bij veel gerechten past ook een lekkere wijn. Hoogvliet heeft een uitgebreid aanbod aan wijnen. Om u te adviseren, vindt u bij de recepten vaak een passend wijnadvies. Met veel liefde hebben wij mooie wijnen uit ons assortiment geselecteerd bij de recepten op onze website. Ook de variatietips en wijnen shopt u met 1 klik bij elkaar.

Maakt u een 4-gangen diner voor 10 personen, een vlugge maaltijd voor het gezin of gaat u lekker een middagje bakken met de kinderen? Bij Hoogvliet kunt u terecht voor de meest uiteenlopende recepten. Heeft u na onze recepten nog niet genoeg inspiratie? Kijk dan eens op www.boodschappen.nl.

Magazine Boodschappen

Iedere maand verschijnt het nieuwe magazine Boodschappen, met daarin verrassende recepten en ideeën. U kunt dit magazine gratis ophalen in de winkel.

0