Hoogvliet huiswijn: altijd een passende wijn

Uit de mooiste wijnlanden heeft Hoogvliet voor u een serie kenmerkende wijnen geselecteerd. Heerlijke rode wijnen uit Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië en Chili en twee bijzondere witte wijnen uit Zuid-Afrika en Australië. Ook onze huiswijnen bevelen wij van harte aan! We hebben vijf verschillende wijnen voor u uitgekozen, van soepel rood, droog wit en fris rosé tot halfzoet wit en halfzoet rosé. Alle wijnen hebben een prima kwaliteit en een scherpe prijs.

Zowel de landen- als de huiswijnen zijn er in een handige literfles. Daarnaast zijn er van diverse varianten ook flesjes van 0.25 liter in het assortiment. Om u ten slotte optimaal te helpen bij uw keuze, staat er altijd een smaakomschrijving en een serveersuggestie op het etiket. Dus altijd een passende wijn voor iedere gelegenheid!

WineStein

WineStein - the smart sommelier!

Iedereen heeft zo zijn voorkeur als het om wijn gaat. Het Hoogvliet wijnadvies-systeem WineStein helpt u met uw keuze. Via een scherm in het wijnschap kunt u zoeken op gerecht, gelegenheid en smaak. Zo vindt u altijd en heel makkelijk een passende wijn. Naast WineStein in de winkel is er ook een WineStein app. Hier kunt u net als in de winkel zoeken op recept. Dus vanaf nu is het een fluitje van een cent om wijnexpert te zijn. Of u nu in de winkel bent of gebruik maakt van de app, WineStein vindt voor u de perfecte wijn bij ieder gerecht, maar ook allerlei interessante wijninformatie.

Download de app gratis via de App Store of Google Play.

Maak kennis met de biologische wijnen van Hoogvliet!

Als u liefhebber bent van een goed glas wijn, zult u onze biologische huiswijnen zeker waarderen. Deze wijnen zijn niet alleen lekker, maar ze worden ook nog eens uitsluitend gemaakt van biologisch geteelde druiven. Onze biologische wijnen zijn afkomstig van Bodegas Parra Jiménez, een traditioneel familiebedrijf uit La Mancha in Spanje. Op gepassioneerde wijze produceren drie broers daar wijnen van hoge kwaliteit. Al sinds 1993 passen zij biologische landbouwmethoden toe voor hun wijnbouw; iets wat in die tijd zeer ongebruikelijk was in La Mancha!

De broers verzorgen hun druiven met aandacht en zorg voor het milieu. Zo wordt er geen kunstmest gebruikt, worden de druiven veelal met de hand geoogst en wordt de toepassing van chemische gewasbeschermingsmiddelen tot een absoluut minimum beperkt. De controle hierop is scherp en pas als de wijnboer aan alle voorwaarden heeft voldaan, mag zijn wijn het predicaat ‘biologisch’ dragen.

De soepele en fruitige rode wijn is gemaakt van Tempranillo. Dit is de typerende druif van Spanje, die zorgt voor intense aroma’s. De frisse, fruitige witte wijn is een blend van Airèn en Sauvignon blanc, die garant staan voor veel fruit en vriendelijke zuren. U proeft de natuur in uw glas!

0