Maak kennis met Buitengewoon; alléén verkrijgbaar bij Hoogvliet.

Buitengewoon is het ambachtelijke huismerk van Hoogvliet. Een zorgvuldige selectie van ambachtelijke en kwalitatieve producten van lokale leveranciers. Alle producten hebben een bijzonder verhaal en zijn stuk voor stuk ongelooflijk lekker!

De meeste producten zijn te vinden op onze versafdelingen, zoals: heerlijke dungesneden carpaccio met pijnboompitjes, luxe broodjes, speciale saladeschotels en de lekkerste pesto.

Ook bij de kruidenierswaren liggen producten uit ons Buitengewoon assortiment. Wat dacht je van verse truffelmayonaise van Belgische receptuur en koffiebonen voor een overheerlijke kop koffie?

Het hele jaar door genieten van speciale producten

Enkele Buitengewoon producten koop je het hele jaar door. Maar het grootste deel van het assortiment stemmen we speciaal af op de feestdagen en de seizoenen.

Zo vind je voor de Paasdagen lekkere paaseibroden en paasfiguur afbakbroodjes in onze schappen en kun je voor de Kerstperiode bij ons terecht voor verrukkelijke ovenschotels en pasteibakjes voor het voorbereiden van een echt feestmaal.

In de zomer is er dan juist weer een speciaal Buitengewoon barbecue assortiment te vinden in onze supermarkten, met verse salades en supermals vlees uit eigen slagerij. Zo geniet je het hele jaar van onze bijzondere producten.