Borrelen kerst

Op zoek naar meer kerstinspiratie?

Kersttip #3: Kerstoutfit

Een goede kerstoutfit kan natuurlijk niet ontbreken. Bijna iedereen is elk jaar op zoek naar de perfecte kerstoutfit en dit kan soms nog wel moeilijk zijn. Wij hebben daarom een aantal kerstoutfit inspiraties voor je op een rijtje gezet:

 1. Foute kersttrui
  Als je op zoek bent naar een comfortabele look is een foute kersttrui altijd goed! Het zit niet alleen onwijs lekker, maar ziet er ook nog eens vrolijk uit. Samen met je partner of kinderen kun je matchende truien kopen, maar wie zal de meest foute kersttrui hebben?

 2. Glitter
  Tijdens kerst kan natuurlijk glitter niet ontbreken. Kies voor een leuk glitter jurkje of glitter- pantalon. Ook voor de mannen kun je tegenwoordig hele mooie glitter pakken kopen. De kleuren goud, zilver, zwart en donkere kleuren doen het altijd goed tijdens de kerstdagen.

 3. Glamour
  Zachte materialen zoals soft neon, velvet of satijn worden goed gedragen door vrouwen tijdens de kerstdagen, maar ook deze materialen worden ook steeds populairder onder mannen.

 4. Kerstkostuum
  Wil je helemaal uitpakken en over de top gaan? Dan is een kerstkostuum een goede keuze. Er zijn een tal van leuke kerstkostuums online te vinden. Denk aan kerstboom, sneeuwpop, kerstster etc. Wil je creatief zijn? Dan kun je natuurlijk ook zelf een kerstkostuum in elkaar knutselen, waarbij je accessoires centraal kunt zetten.

 5. Uit de oude doos
  Voor een low budget outfit kun je gemakkelijk een outfit uit de oude doos halen. Maak je outfit divers door je accessoires, sieraden, haar en make-up aan te passen. Dan voelt de outfit toch als nieuw.

Bekijk onze kersttip #4: kerstcadeautjes zodat jij het perfecte cadeautje kan kopen voor je familie, vrienden of gezin!