Voorgerecht kerst
bezorgkosten


Rundercarpaccio

Vier de feestweken met onze overheerlijke rundercarpaccio.

Bereiding: leg de rundercarpaccio op een bord. Verwijder het plastic velletje. Verdeel de dressing over de carpaccio en strooi de kaas en de pijnboompitten er over. Ook lekker met rucola.

Voeg toe aan winkelmand

Benieuwd naar meer prijsknallers? Bekijk dan onze andere gangen of aanbiedingen.

 

Op zoek naar meer kerstinspiratie?

Kersttip #4: Kerstcadeautjes

Je herkent misschien wel de struggle bij het vinden van het juiste cadeau,: wat geef je tijdens de kerstdagen aan je familie of vrienden? Dit kan voor sommigen een lastige opgave zijn, zeker als je rekening moet houden met een budget. Hoogvliet heeft daarom voor jou enkele handige low budget tips:

 1. Koop je cadeautjes tijdens de sale
  Voor low budget cadeautjes kun je in de sale leuke producten kopen. Vooral tijdens Black Friday zijn er hoge kortingen, wat goed van pas komt.

 2. Bekijk de reclamefolders
  In november beginnen winkels al hoge kortingen te geven op hun producten. Houd dan vooral ook de reclamefolders in de gaten en misschien zit er wel een leuk cadeautje tussen!

 3. Maak gebruik van kortingscodes
  Zoals al eerder aangegeven wordt er in november hoge kortingen gegeven. Hierbij komen dan ook veel kortingscodes aan bod, houd de webshops en nieuwsbrieven in de gaten voor die hoge kortingen.

 4. Koop in de kringloopwinkel
  In de kringloopwinkel kun je veel tweedehands spullen kopen. Denk dan aan interieur goederen of (strip)boeken voor de kinderen. Er is vaak een groot aanbod waardoor je zeker slaagt voor een leuke kerstcadeau.

 5. DIY cadeau
  Niets is leuker dan een zelfgemaakt cadeau te geven en positieve reactie te ervaren. Je kunt vele kanten op om een do-it-yourself cadeau te maken. Bekijk kersttip #5 voor creatieve knutselprojecten.

Bekijk onze kersttip #5: knutselen voor de meeste creatieve knutselprojecten.