1. Home
  2. Over Hoogvliet
  3. Onze formule

De Hoogvliet formule

De sterke punten van Hoogvliet zijn verwerkt in onze formule. Daardoor profiteert u als klant elke dag van de Kracht van Hoogvliet!

Goedkoop

Bij Hoogvliet bent u écht goedkoop uit!
Hoogvliet is al sinds jaar en dag ‘bewezen de goedkoopste’. En dat ligt niet alleen aan onze vaste lage prijzen. Wekelijks vindt u in onze reclamefolder ruim zeventig zeer scherpe aanbiedingen. De elektronische prijslabels op de schappen worden bij wijzigingen direct aangepast en tonen u daarmee op ieder moment van de dag de meest actuele lage prijs. Daarnaast spaart u met de zegels achterop de kassabon voor een gratis product zonder dat u daarvoor iets extra's hoeft te doen. Kortom: bij ons weet u zeker dat u écht goedkoop uit bent.

Kwaliteit

Bij Hoogvliet staat kwaliteit altijd voorop!
De laagste prijzen gaan bij Hoogvliet hand in hand met een uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om versgebakken brood, dagverse groente- en vleesproducten, bekende kwaliteitsmerken of ons extra voordelige Hoogvliet merk: bij al deze producten staat de kwaliteit voorop. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Dan krijgt u zonder discussie uw geld terug.

Vriendelijk

Bij Hoogvliet zijn vriendelijke medewerkers de gewoonste zaak van de wereld!
Een gastvrij onthaal, behulpzaamheid en een glimlach? Voor onze medewerkers is klantvriendelijkheid de gewoonste zaak van de wereld. Kunt u een product niet vinden, dan lopen zij graag met u mee om het aan te wijzen. Wilt u een kleiner of juist groter stuk kaas? Zij snijden het met plezier voor u af. Dit zijn enkele voorbeelden van het servicegevoel dat onze medewerkers met de paplepel krijgen ingegoten, mede dankzij interne opleidingen en de juiste begeleiding.

Gemak

Bij Hoogvliet winkelen is gemakkelijk én snel!
Van kant-en-klaar maaltijden tot voorgesneden groente en fruit, van samengestelde barbecue- of fondueschotels tot ons zelfgebakken brood dat tot sluitingstijd verkrijgbaar is. Ons assortiment is ruim, maar overzichtelijk. De schappen zijn logisch ingedeeld, zodat u niet lang hoeft te zoeken naar uw producten.

Ook staat u niet onnodig in de rij dankzij onze kortste-wachttijden-garantie en onze zelfbedieningskassa’s en handscanners. In uw eigen tempo scant u zelf de boodschappen via Zelfscan en rekent af met uw pinpas. Bij ons winkelen doet u dus gemakkelijk én snel.

Zoekt u nóg meer gemak? Dan is onze Klik&Klaar websuper precies wat u nodig heeft! U bestelt uw boodschappen online en haalt ze af wanneer u dat uitkomt.

Verantwoord

Hoogvliet is goed voor mens en milieu!
Bijdragen aan een duurzame samenleving is belangrijk voor Hoogvliet. Dat doen wij onder meer door de selectie van verantwoorde producten. Streeft u bijvoorbeeld naar een gezonde levensstijl? Dan passen onze producten met het Vinkje goed bij u. Bovendien zijn onze voorverpakte maaltijden, salades en fruit gebaseerd op de stelregel ‘eet per dag twee ons groente en twee stuks fruit’.

Verantwoorde keuzes maken wij ook voor het milieu. Wij scheiden bijvoorbeeld ons bedrijfsafval op een groene manier en ons assortiment kent steeds meer diervriendelijke producten zoals duurzame vissoorten die niet te lijden hebben van overbevissing en vernietigende vangsttechnieken. Wij blijven zoeken naar manieren waarop wij kunnen bijdragen aan het welzijn van mens en milieu.

0