Hoogvliet nieuws 2023Bleiswijk, 29 november 2023

Hoogvliet lanceert digitaal feestwekenmagazine

Voor het eerst brengt Hoogvliet supermarkt een digitaal kerstmagazine uit. In het magazine vindt de klant alle feestelijke aanbiedingen, overheerlijke feestfavorieten, verrassende recepten en daarnaast ook sterke weekaanbiedingen.

> Meer lezenBleiswijk, 23 juni 2023

Jeffrey Jansen nieuwe Commercieel Directeur Hoogvliet supermarkten

Jeffrey Jansen is per 1 juli 2023 benoemd tot Commercieel Directeur (CCO) van Hoogvliet Supermarkten. Hij vult de positie in die vrijkwam door de benoeming van Edwin de Maa tot CEO.

> Meer lezenBleiswijk, 20 juni 2023

Hoogvliet Den Bosch opent op donderdag 29 juni

Op donderdag 29 juni om 8.00 uur opent de nieuwe supermarkt van Hoogvliet aan de Kooikersweg 561 haar deuren voor de klanten in Den Bosch. De opening wordt gevierd met spectaculaire openingsacties en aanbiedingen.

> Meer lezen


Bleiswijk, 9 april 2023

Jarige supermarkt Hoogvliet trakteert op 5 x 1 jaar gratis boodschappen

Hoogvliet is al 55 jaar dé voordelige supermarkt voor alle families. Op 9 mei 2023 viert Hoogvliet haar verjaardag en wie jarig is, trakteert. Daarom maakt de klant in alle Hoogvliet-supermarkten van 3 mei tot en met 6 juni wekelijks kans op maar liefst 1 jaar gratis boodschappen! Ook klanten die via de Hoogvliet website online boodschappen doen, doen mee.

> Meer lezen


Bleiswijk, 1 mei 2023

Hoogvliet breidt uit naar Brabant en opent supermarkt in Den Bosch

Hoogvliet opent medio juni 2023 een nieuwe supermarkt aan de Kooikersweg in Den Bosch. De winkel van ongeveer 1200 m2 is het 73e filiaal van het familiebedrijf. Het is de eerste supermarkt van Hoogvliet in de provincie Noord-Brabant. Hiermee boort Hoogvliet een compleet nieuw marktgebied aan.

> Meer lezen


Bleiswijk, 6 april 2023

Bij Hoogvliet supermarkt sparen voor Feyenoord-plaatjes

In zestien supermarkten van Hoogvliet spaart de klant van woensdag 12 april tot en met dinsdag 23 mei 2023 Feyenoord-plaatjes bij de boodschappen. Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt de klant een pakje met drie Feyenoord-plaatjes. Deze plaatjes worden geplakt in het Feyenoord Droomalbum, voor € 1,99 te koop bij de deelnemende winkels.

> Meer lezen


Bleiswijk, 8 maart 2023

Edwin de Maa per 1 juni CEO Hoogvliet supermarkten

De Raad van Commissarissen van Hoogvliet Supermarkten heeft besloten Edwin de Maa (49) per 1 juni 2023 te benoemen tot CEO van Hoogvliet Supermarkten. Deze positie werd tijdelijk waargenomen door Fred van Heyningen, die bij de Hoogvliet Groep betrokken blijft als Directeur van de holding. Edwin is sinds begin 2022 Chief Commercial Officer (CCO) van Hoogvliet Supermarkten. Zijn opvolger in deze rol wordt op een later moment bekend gemaakt.

> Meer lezen


Bleiswijk, 19 januari 2023

Hoogvliet neemt Albert Heijn in Koudekerk a/d Rijn over

De Albert Heijn supermarkt van Arjan Konincks aan de Prins Bernhardstraat in Koudekerk aan den Rijn wordt overgenomen door Hoogvliet. De winkel blijft tot 1 mei 2023 geopend als Albert Heijn supermarkt en wordt na een verbouwing in mei 2023 als Hoogvliet supermarkt heropend.

> Meer lezen


Bleiswijk, 16 januari 2023

Beste Hoogvliet van 2022 staat in Berkel en Rodenrijs

De Hoogvliet supermarkt in Berkel en Rodenrijs is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hoogvliet uitgeroepen tot de winnaar van de jaarlijkse winkelwedstrijd. Supermarktmanager Sander Kraaijeveld nam de gigantische wisselbeker, behorend bij de titel 'Beste Hoogvliet van 2022', mee naar zijn team in Berkel en Rodenrijs.

> Meer lezen


Bleiswijk, 3 januari 2023

Hoogvliet supermarkt verlaagt honderden prijzen

Supermarkt Hoogvliet verlaagt met ingang van 4 januari 2023 de prijzen van honderden producten. Terwijl in andere winkels de prijzen onverminderd stijgen, kiest de keten ervoor om de prijzen van veel gangbare boodschappen juist te verlagen.

> Meer lezen