Jarige supermarkt Hoogvliet trakteert op 5 x 1 jaar gratis boodschappen

Bleiswijk, 9 mei 2023

Hoogvliet is al 55 jaar dé voordelige supermarkt voor alle families. Op 9 mei 2023 viert Hoogvliet haar verjaardag en wie jarig is, trakteert. Daarom maakt de klant in alle Hoogvliet-supermarkten van 3 mei tot en met 6 juni wekelijks kans op maar liefst 1 jaar gratis boodschappen! Ook klanten die via de Hoogvliet website online boodschappen doen, doen mee.

Hoogvliet begrijpt als echte familiesupermarkt dat voor veel gezinnen de financiële situatie verre van rooskleurig is. Hoge energiekosten, stijgende inflatie, het leven wordt alsmaar duurder. Hoe fijn is het dan om je een jaar lang geen zorgen te hoeven maken over je dagelijkse boodschappen? Want die betaalt Hoogvliet voor jou! De eerste winnaar van een jaar lang gratis boodschappen werd verrast door het team van Hoogvliet. Winnares Debby uit Rotterdam is al jaren trouwe klant bij Hoogvliet in Beverwaard en doet daar twee keer per week boodschappen. "Ik krijg het er warm van!" was haar beduusde reactie toen het team van Hoogvliet voor haar deur stond met de cheque van € 5.000. En dit is pas het begin, want de komende weken worden nóg vier Hoogvliet-klanten verrast met een jaar lang gratis boodschappen of één van de andere prijzen.

Meedoen
Op de voucher die de klant ontvangt bij besteding van minimaal € 25,- staat een actiecode. Door deze code in te vullen op de actiewebsite www.hoogvliet.com/actie dingt de klant mee naar de volgende fantastische prijzen:

  • 5 x een jaar gratis boodschappen
  • 5 x Hoogvliet waardecheque t.w.v. € 100,-
  • 5 x online shoptegoed t.w.v. € 150,-
  • 5 x Kamado barbecue
  • Keukenapparatuur

Na het invullen van de gegevens kan men een leuke game spelen om kans te maken op nog meer prijzen.

Donatie aan Stichting Hoogvliegers
Hoogvliet doneert twee weken lang € 0,55 per verkocht Bourgondisch brood aan Stichting Hoogvliegers. Deze sitchting, die Hoogvliet al jaren een warm hart toedraagt, organiseert evenementen voor ernstig zieke kinderen en kinderen met een handicap. Tijdens deze evenementen zijn de kinderen voor één dag piloot en kunnen zij hun ziekte en zorgen vergeten. Iedereen die tussen 3 en 16 mei een Bourgondisch brood uit eigen bakkerij koopt bij Hoogvliet, draagt bij aan een prachtige donatie aan dit bijzondere goede doel.

Overige verjaardagsacties
Hoogvliet trakteert van 3 mei tot en met 6 juni wekelijks op extra scherpe folderaanbiedingen met 55% korting. Verder is er een knutselactie voor kinderen met als prijs toegangskaarten voor Madurodam. Daar rijdt sinds 1995 een miniatuur Hoogvliet-vrachtwagen rond.

hv55