Speltbrood met honing

Hoogvliet Speltbrood met honing is gemaakt op basis van tarwebloem en speltbestanddelen. Het is niet glutenvrij of specifiek geschikt voor mensen met een tarweallergie en/of glutenintolerantie.

Een heerlijk brood, met toevoeging van één van de oudste graansoorten die er is: spelt. Spelt heeft een licht nootachtige smaak die heel anders is dan die van gewone tarwe. De warme bakkers van Hoogvliet voegen aan hun speltbroden bovendien een vleugje bakkershoning toe en decoreren het speltbrood op originele wijze met paneermeel. Dat zorgt voor een lekkere, krokante broodkorst!

Speltbrood: lekker én gezond

Ons versgebakken speltbrood is niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Spelt bevat namelijk meer proteïnes, vetten, ruwe vezels, vitamines, sporenelementen en mineralen dan gewone tarwe. Bovendien heeft het een aantal bijzondere eigenschappen. Zo versterkt dit graan het immuunsysteem en wekt het de productie van vrolijk makende hormonen op, dankzij het rijke gehalte aan aminozuren.

Gegarandeerd dagvers

Net als al ons brood wordt ook speltbrood met honing dagelijks vers gebakken. De bakkers van Hoogvliet beginnen de dag vroeg om u bij openingstijd al vers brood te kunnen bieden. We bakken de hele dag door, zodat u ook later op de dag terecht kunt voor ovenvers brood. Niet voor niets mogen we ons als enige supermarkt in Nederland ‘Warme bakker’ noemen!

Bewaaradvies

Versgebakken brood houdt u het beste vers in een gesloten plastic zak. Bewaar het op een droge, donkere plaats (bij voorkeur in een afgesloten broodtrommel) en beslist niet in de koelkast. Wilt u speltbrood langer dan twee dagen bewaren, dan adviseren we u het in te vriezen.

0