Groene Hart Streekproducten

Wat u van dichtbij haalt, is lekker! Dat geldt zeker voor de Groene Hart Streekproducten die in onze supermarkten worden verkocht. Stuk voor stuk zijn dit bijzondere producten die rechtstreeks van de boerderij aan ons worden geleverd. Van kaas tot vers vruchtensap en zuivel: u weet precies waar uw Groene Hart Streekproduct vandaan komt!

Het Groene Hart

Het Groene Hart ligt ingeklemd tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en vormt een oase van rust, ruimte en groen in de bruisende Randstad. Naast steden en dorpen met monumenten van cultuurhistorische waarde biedt Het Groene Hart ook een open natuur, veel groen en een weids landschap. In het Groene Hart liggen Woerden, Weesp, Gouda, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Muiden en al die andere, schitterende kleine stadjes en dorpen die het verblijf hier zo aangenaam maken. Rivieren in verschillende afmetingen stromen door het landschap.

Liefde voor het vak

Alle boeren en telers die de Streekproducten van het Groene Hart leveren, hebben grote liefde en passie voor hun vak. Dat proeft u! De koeien die de melk voor kaas en zuivel leveren, mogen buiten grazen zolang het kan. Het vruchtensap wordt gemaakt van fruit en niets anders. Kaas wordt gemaakt volgens traditioneel, ambachtelijk proces; zuivel is puur natuur en zonder onnodige toevoegingen. Alle producten zijn vers en vooral: heel erg lekker!

Groene Hart producten bestellen

Wilt u meer weten over de Groene Hart Streekproducten en de boeren en telers? Kijk op groenehartstreekproducten.nl.

0