Het lekkerste gebak!

Wist u dat u in uw Hoogvliet supermarkt terecht kunt voor bijna alle soorten gebak? U kunt bij ons terecht voor alle maten mokka-, slagroom-, en vruchtentaarten, kindertaarten, gebakjes, schnitten, halve vlaaien en suikervrij gebak. Het werkt heel makkelijk: U bestelt online uw gebak en haalt het vervolgens in de winkel op.

Zo bestelt u eenvoudig het lekkerste gebak bij Hoogvliet!

  1. Maak uw keuze uit het uitgebreide assortiment gebakjes, vlaaien en taarten.
  2. Kies de Hoogvliet supermarkt waar u de bestelling wilt afhalen.
  3. Als u al eerder een bestelling heeft gedaan in de Hoogvliet gebakshop, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Is dit uw eerste bestelling, dan registreert u zich éénmalig op de gebakshop met uw gebruikersnaam en een wachtwoord naar keuze. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het controleren en uitvoeren van uw bestelling. En zijn alleen van toepassing in de gebakshop.
  4. Rond de bestelling af en kies de afleverdatum. Ook bepaalt u op welke manier u op de hoogte gebracht wilt worden als de bestelling aan uw winkel is geleverd. U kunt desgewenst per sms, e-mail of per telefoon op de hoogte gebracht worden. U betaalt uw gebak bij het afhalen in de supermarkt.

Direct na het bestellen ontvangt u altijd per e-mail een orderbevestiging. U weet dan dat uw bestelling bij ons is aangekomen. Als u meerdere fototaarten bestelt met verschillende afbeeldingen dient u per taart de bestelling af te ronden. Zo garanderen we u de juiste afbeelding bij de juiste taart.

Direct gebak bestellen
0