Fotoservice van Hoogvliet

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Uw waardevolle digitale foto's kunt u nu online bestellen en dankzij onze fotoservice laten afdrukken op fotopapier van uitstekende kwaliteit, in ieder gewenst formaat.

Wilt u zichzelf ook nog de moeite van het inplakken besparen? Dan kunt u de foto's zelfs direct in een album plaatsen en een compleet fotoalbum laten printen. Daarnaast vindt u in de fotoshop een keur aan cadeaus en woondecoraties die u met uw mooiste foto kunt laten uitvoeren. Denk hierbij aan kussens, koffiebekers en muismatten. Dat is pas fotoservice!

De bestelsoftware is snel te installeren en gemakkelijk in het gebruik. Uw bestelling ligt al na enkele dagen voor u klaar in uw Hoogvliet supermarkt.

Naar de Hoogvliet fotoservice

Voeg een video toe aan uw (wens)kaart!

Heeft u een leuke video van een leuke en persoonlijke ervaring op uw camera of smartphone? Deze stuurt u voortaan gemakkelijk mee met uw (wens)kaarten van CEWE!

In een handomdraai laadt u de video en plaatst u het beeld ervan op de gewenste plek op de kaart. De ontvanger speelt de video gemakkelijk af op een smartphone of tablet dankzij de gekoppelde QR-code.

Hoe dit precies werkt, leest u op de website van CEWE Photoservice.

org-webshop:/SB/Algemeen/fotoservice/ALG_fotoservice_actie_tm_11-9-2014.jpg
org-webshop:/SB/Algemeen/fotoservice/ALG_fotoservice_papiersoorten_week41.jpg

Premium mat papier

Uw mooiste herinneringen verdienen alleen het allerbeste!

Een fotoboek op premium mat papier betekent zekerheid van kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt een speciale inkt voor hoge resolutie gebruikt die een uitzonderlijk mat effect geeft aan uw foto's, zowel op de binnenpagina's als op de kaft.

Benieuwd naar dit papiersoort of bent u op zoek naar een ander soort papier voor uw fotoboek? Lees alles over de verschillende papiersoorten.

0