Aflevering 2:

Aflevering 1:

Spaar nu voor WRLD koffers en tassen! Plak je Hoogvliet spaarpaspoort vol met WRLD stempels en ontvang tot wel 62% korting. Je ontvangt een stempel bij iedere € 10,00 aan boodschappen en extra stempels bij spaarversnellers. Je hebt al een tas of koffer voor 10 stempels en een bijbetaling vanaf € 7,99! 

Spaar je voor korting op een WRLD tas of koffer? Dan maak je kans op een 9-daagse all-inclusive reis naar Brazilië voor 2 personen. Lever je volle spaarkaart in en ontvang een voucher met een unieke code bij je nieuwe tas of koffer. Vul deze unieke code in in het formulier onderaan de pagina.

 

Download de spaarkaart
 

Bekijk de WRLD koffers & tassen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden actie WRLD

In samenwerking met reisorganisatie Corendon mag Hoogvliet supermarkt een all-inclusive reis naar Brazilië verloten. Je vliegt naar Aeroporto Internacional Governador Aluízio Alves in Natal, Brazilië en verblijft in Tibau do Sol. Klanten die met hun volle spaarkaart en bijbetaling een product aanschaffen, die meeloopt in de WRLD spaaractie van Hoogvliet, ontvangen bij de kassa een voucher met unieke actiecode. Deze actiecode kun je invullen t/m dinsdag 23 juli 2019 op Hoogvliet.com/WRLD. De loting vindt plaats op woensdag 24 juli. Hoogvliet neemt contact op met de winnaar van de reis na 24 juli 2019.

 

Voorwaarden voor deelname

-De actie staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland en beschikt over een vaste woon- en verblijfplaats waar hij of zij als bewoner staat ingeschreven.

-Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar.

-De reis wordt verloot onder deelnemers die via Hoogvliet.com/WLRD hun unieke code hebben ingevuld. Deze unieke actiecode heeft de deelnemer ontvangen bij het kopen van een WRLD product uit de spaaractie.

 

Voorwaarden van de te winnen reis naar Brazilië

-De prijs betreft een verzorgde 9-daagse (7 nachten ter plaatse) reis voor 2 personen naar Brazilië, verblijf in een 4-sterrenaccomodatie op basis van all-inclusive. Waarbij de retourvlucht, de transfer van en naar de luchthaven, hostessservice, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen.

 

De reis is exclusief:

-Transfers in Nederland
-Parkeerkosten in Nederland

-Eventuele toeslagen voor stoel- en bagagereserveringen

-Excursies en/of overige uitstapjes

-Reis- en annuleringsverzekering (deze dient de winnaar zelf af te sluiten)

-Alle uitgaven van persoonlijke aard

 

Aanvullende voorwaarden in verband met reizen

-Elke winnaar is zelf verantwoordelijk voor een geldig reisdocument. Houd er rekening mee dat dit reisdocument ook na verblijf nog enige tijd geldig moet zijn. Corendon en Hoogvliet behouden zich het recht voor alle aanvullende documentatie te verlangen die zij naar haar eigen oordeel nodig acht.

-Deze prijs kan worden ingewisseld tot 31 maart 2020. Vertrek dient ook voor deze datum te hebben plaatsgevonden.

-De vertrekdatum van deze reis zal in overleg met Corendon en op basis van (actie)beschikbaarheid worden ingepland. Het is niet mogelijk te vertrekken in vastgelegde vakantieperioden, in dit geval o.a. de kerstvakantie en voorjaarsvakantie.

-Corendon behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden.

-Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking voor Brazilië of een andere bestemming bij Corendon of een wederverkoper van Corendon hebben vastgelegd.

-Voor vragen en het boeken van de gewonnen reis kun je contact opnemen met aftersales@corendon.nl of (023) 530 75 88.

 

Overige voorwaarden

-Hoogvliet en Corendon behouden het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie te beëindigen.

-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

-Druk- en zetfouten voorbehouden.

-Medewerkers van Hoogvliet zijn uitgesloten van deelname.

-Heb je vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, neem dan contact met ons op via: Hoogvliet.com/klantenservice of (0172) 418 200.