(1/2)

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Uit voorzorg worden diverse verpakkingen Hoogvliet tartaar en Duitse biefstuk uit de schappen van onze slagerijafdeling gehaald. Tijdens een controle is in een deel van het voor deze producten gebruikte vlees listeria aangetroffen. Met het oog op de veiligheid van onze klanten is daarom uit voorzorg besloten deze producten uit onze winkels te verwijderen. Het betreft de volgende producten met houdbaarheidsdatum 21-06-2019:

 

  • Rundertartaar      2 stuks
  • Rundertartaar      3 stuks
  • Rundertartaar      300 gram
  • Duitse biefstuk   2 stuks

 

Wij roepen consumenten op om de producten die zij reeds in bezit hebben, niet te consumeren. Je kunt je aankoop retourneren in de Hoogvliet-supermarkt, waarna je het aankoopbedrag retour krijgt.

 

Het eten van een product met deze bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (0172) 418 200, of via het formulier op onze website.


(2/2)
Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Uit voorzorg wordt Hoogvliet grillworst naturel (in plakjes en stukken) uit onze schappen gehaald. Door een productiefout is de grillworst mogelijk niet voldoende gegaard. Met het oog op de veiligheid van onze klanten is daarom uit voorzorg besloten deze producten uit onze winkels te verwijderen. Het betreft uitsluitend verpakkingen met houdbaarheidsdatum 19 t/m 23 juni 2019.

 

Wij roepen consumenten op om de producten die zij reeds in bezit hebben niet te consumeren. Klanten kunnen hun aankoop retourneren in de Hoogvliet-supermarkt, waarna zij het aankoopbedrag retour krijgen.

 

Het consumeren van de grillworst naturel met deze houdbaarheidsdata kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

 

Consumenten met vragen kunnen contact opnemen met Hoogvliet klantenservice via telefoonnummer (0172) 418 200 of via het formulier op de Hoogvliet website.