Vaderdag

Vaderdag

Vaderdag komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor je vader. Maar wat geef je hem dit jaar? Gelukkig zijn er talloze cadeau-ideeën die je kunt overwegen.

 1. Ontbijt op bed
  Kookt papa op zondagochtend altijd de eitjes en bakt hij de croissantjes af? Op Vaderdag mag hij lekker in bed blijven liggen. Met een heerlijk warm broodje of een beschuitje en een glaasje versgeperst sinaasappelsap leggen de kinderen hun grote held in de watten.

 2. Vaderdag-knutselplaat
  Haal bij Hoogvliet de Vaderdag-knutselplaat en schrijf in de cape van je liefste vaderdaggroet. Knip de held uit, vouw dicht en kleur de buitenkant ook in! Je kunt de knutselplaat downloaden deze pagina of op onze Kids-pagina.

 3. Verzorgingsproducten
  Bij Hoogvliet koop je de heerlijkste douchegel en -foam voor papa. Om lekker te ontspannen onder een warme douche na een dag stoeien en knuffelen!

 4. Drankjes
  Geniet jouw vader ook graag van een goed glas whiskey? Bekijk dan het assortiment van onze slijterij eens! Van Ierse en Schotse single malts tot Amerikaanse whisky en bourbon. Geen whiskeyliefhebber? We hebben ook heerlijke wijnen, jenevers, rum en mixdrankjes. En pssst… regelmatig zijn ze in de aanbieding. Da’s ook nog eens fijn voor de portemonnee.

 5. Kaartje… kleine moeite, groot plezier!
  Wenskaarten vind je in onze winkel in alle soorten en maten. Voor je eigen (bonus)papa, maar ook voor diegenen die hun vader moeten missen, met een kaartje maak je Vaderdag compleet.