Tweede editie glossy ‘Leen’ gelanceerd met Quinty Trustfull

9 mei 2018Op woensdag 9 mei heeft Quinty Trustfull met Hoogvliet-directeur Siep de Haan de cover onthuld van de tweede uitgave van ‘Leen’, Deze uitgave, met Quinty zelf op de cover, is vanaf die dag gratis verkrijgbaar in alle Hoogvliet supermarkten. 

tweede versie Leen met quinty trustfull

‘Leen’ is een magazine met redactionele artikelen, tips, trends, recepten en achtergrondverhalen waarin het gedachtengoed van oprichter Leen Hoogvliet naar voren komt. In deze speciale jubileumeditie ook een uitgebreid interview met de markante oprichter van de supermarktketen.

Op 9 mei 2018 was het precies 50 jaar geleden dat Leen Hoogvliet zijn eerste supermarkt opende in Kwintsheul. Om dit bijzondere jubileum te vieren, brengt Hoogvliet dit jaar 5 keer het glossy magazine ‘Leen’ uit, een ode aan de oprichter. Het magazine is gratis verkrijgbaar in de winkels van Hoogvliet zolang de voorraad strekt.

Over Leen Hoogvliet

In mei 1968 opende Leen Hoogvliet in Kwintsheul zijn eerste supermarkt met de naam Cash ‘n’ Carry. In een grote fabriekshal werden 400 producten vanuit dozen verkocht voor de allerlaagste prijs. De formule was een enorm succes en na Kwintsheul volgden Cash ‘n’ Carry vestigingen in Voorschoten, Den Haag en Alphen aan den Rijn. In 1974 kreeg het bedrijf een nieuwe naam: Hoogvliet supermarkten. Inmiddels zijn dat er 68 en doen meer dan een miljoen klanten met plezier én voor de laagste prijs er hun boodschappen.