Spectaculaire sportplaatjesactie met lokale clubs bij Hoogvliet

18 maart 2018


Op woensdag 21 maart 2018 start Hoogvliet met een spectaculaire nieuwe spaaractie in samenwerking met meer dan 100 lokale sportclubs. Maar liefst 106 lokale sportverenigingen doen mee aan deze bijzondere spaaractie. Het is de grootste lokale sportplaatjesactie ooit.


Hoogvliet is al 50 jaar betrokken bij wat er speelt in de omgeving van haar winkels en vindt het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om te sporten en te bewegen. De spaaractie voor sportplaatjes past uitstekend binnen de strategie van Hoogvliet en is een mooi cadeau aan de deelnemende lokale clubs.

Over de actie
De afgelopen maanden zijn de clubs druk bezig geweest met de fotografie van alle (jeugd)leden en het benaderen van sponsoren voor een mooie plek in het verzamelalbum en op het sportplaatje. In iedere Hoogvliet supermarkt wordt gespaard voor clubs uit de eigen omgeving; je kunt dus zomaar je buurjongen of klasgenoot op een sportplaatje sparen. Voor de actie zijn ruim 54.000 sporters op de foto gegaan; zij krijgen allemaal een eigen sportplaatje in het verzamelalbum van hun club. Iedereen die individueel op een sportplaatje staat, krijgt zijn of haar eigen gepersonaliseerde verzamelalbum. Andere geïnteresseerden kunnen een verzamelalbum aanschaffen in de lokale Hoogvliet supermarkt waar ook de sportplaatjes worden uitgegeven. De leden van de deelnemende clubs staan te trappelen van enthousiasme om de eerste sportplaatjes te bemachtigen.

Spaarmechanisme
Bij iedere € 10,00 aan boodschappen en wekelijks bij wisselende actieproducten krijgt de klant een setje sportplaatjes. Als in de betreffende vestiging meer dan één sportclub meedoet, kiest de klant zelf van welke club hij of zij sportplaatjes wil ontvangen. De actie eindigt op dinsdag 1 mei 2018. Na afloop van de spaarperiode organiseren de clubs in hun eigen clubgebouw een ruilmiddag om de verzamelalbums compleet te krijgen.

Over de clubs
106 lokale sportclubs doen mee aan deze grootste spaaractie voor lokale sportplaatjes ooit:

  • 56 voetbalclubs
  • 14 korfbalclubs
  • 10 hockeyclubs
  • 9 gymnastiek/turnverenigingen
  • 3 omni-vereniging
  • 2 basketbalverenigingen
  • 1 handbalvereniging
  • 1 rugbyvereniging
  • 1 softbalvereniging