Servicebalie

We staan voor je klaar

Bij elk filiaal is er een servicebalie. Deze bevinden zich in de buurt van de kassa’s. Hier staan we klaar voor vragen en opmerkingen. Ook kan je hier terecht met vragen en opmerkingen. Daarnaast vind je bij de servicebalie onder andere cadeaukaarten, lotterij verkoop, telefoonkaarten, Foto service en het afhalen en versturen van PostNL pakketjes. Daarnaast kun je bij veel winkels terecht om kleding te brengen naar de stomerij. Bekijk de winkelpagina voor de specifieke service van ieder filiaal.

Sigaretten

Bij de Hoogvliet filialen kun je snel en eenvoudig terecht voor diverse sigaretten en sigaren. Vraag bij de servicebalie van jouw filiaal naar het assortiment.

Bloemen en planten

Op zoek naar een mooi bosje bloemen? Bij onze filialen kun je gemakkelijk terecht voor bloemen, planten, potgrond en andere gerelateerde producten. Bezoek snel een van onze winkels!

Werken bij Hoogvliet

Ben je op zoek naar een leuke baan bij Hoogvliet? Bekijk al onze openstaande vacatures op https://werkenbij.hoogvliet.com/vacatures
 

Cadeaukaarten 

Een cadeau wat altijd geslaagd is

Bij Hoogvliet kun je snel en eenvoudig terecht voor diverse cadeaukaarten.

Giftforyou

GiftForYou cadeaus zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je geeft een leuke belevenis voor één of twee personen en de ontvanger kiest zelf een leuke locatie en datum. Al vanaf €10,00, dus er is voor ieder wat wils. Van een etentje tot een dagje sauna of van een hotelovernachting tot een heerlijke high tea.

Bol.com cadeaukaart

Met een bol.com cadeaubon geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Voor elke gelegenheid een passende cadeaubon. De cadeaukaart is drie jaar geldig en je hoeft het bedrag niet in 1 keer te besteden. Resterend saldo blijft gewoon in je account staan.

VVV cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart heb je een cadeau wat breed besteedbaar is van winkel tot web met de keuze uit duizenden merken en miljoenen producten. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de nummer 1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland.

Loterijen

Aan de servicebalie bij Hoogvliet kun je terecht voor diverse loterijen.

Hoogste winkans, allergrootste prijzenpot

Speel mee met de oudste loterij van Nederland. Staatsloterij heeft de grootste prijzenpot en de hoogste winkans van alle Nederlandse loterijen. En het mooie is, alle geldprijzen zijn belastingvrij. Maak iedere 10e van de maand kans op de Jackpot van minimaal €7,5 miljoen of speel mee met onze speciale trekkingen zoals de Oudejaarstrekking.

Voorspel en win

Weet jij het beter? Voorspel de voetbal- en andere sportwedstrijden en win! Per wedstrijd wordt aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld. Heb je al je voorspellingen van je weddenschap juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag.

Krassen, cashen, klaar

Is geduld niet jouw sterkste punt? Met een Kraslot zie je direct of je prijs hebt! Kras al mee vanaf een euro! Het assortiment bestaat uit 16 verschillende loten.

Elke vrijdag kans op die Jackpot van minstens €10 miljoen

De Jackpot begint bij €10 miljoen en kan oplopen tot maar liefst €90 miljoen. Elke vrijdag kan het los gaan. Kies 5 getallen en 2 bonusgetallen en speel mee voor €2 per lot.

De vaakst vallende Jackpot van Nederland

Elke zaterdag kans op miljoenen! Voor slechts €2 per lot maak je kans op de Lotto Jackpot van minimaal €2.500.000! Meedoen is simpel: Kies de 6 getallen die jou miljonair maken.

Dagelijks kans op vele geldprijzen

Lucky Day is een spannend dagelijks kansspel waar je elke dag aan mee kunt doen. Bepaal zelf je inleg, het aantal geluksgetallen en welke geluksgetallen. Ben jij één van de volgende Lucky winnaars? Make today your Lucky Day!

Telefoonkaarten

Telefoonkaarten met beltegoed zijn aan de servicebalie te verkrijgen voor de volgende providers:
  • Vodafone
  • KPN
  • T-Mobile
  • Lyca