Rens Kroes op cover nieuwe glossy 'Leen'

14 maart 2018


Vanaf 14 maart is Nederland een glossy magazine rijker. De eerste uitgave van ‘Leen’ met Rens Kroes op de cover is vanaf die dag gratis verkrijgbaar in alle Hoogvliet supermarkten.


‘Leen’ is een magazine met redactionele artikelen, tips, trends, recepten en achtergrondverhalen waarin het gedachtengoed van oprichter Leen Hoogvliet naar voren komt. In inspirerende artikelen lees je hoe de paasstol in eigen Hoogvliet bakkerij gebakken wordt. Hoe Eva en Roland in het Groene Hart hun boerenkaas maken. Maak je kennis met het nieuwe, exclusieve merk Buitengewoon en vertelt Rens Kroes (schrijver, foodblogger en columnist) in een uitgebreid interview dat gezond eten ook lekker kan zijn.Op 9 mei 2018 is het precies 50 jaar geleden dat Leen Hoogvliet zijn eerste supermarkt opende in Kwintsheul. Om dit bijzondere jubileum te vieren, brengt Hoogvliet dit jaar 5 keer het glossy magazine ‘Leen’ uit, een ode aan de oprichter. Het magazine is gratis verkrijgbaar in de winkels van Hoogvliet zolang de voorraad strekt.

Over Leen Hoogvliet
In mei 1968 opende Leen Hoogvliet in Kwintsheul zijn eerste supermarkt met de naam Cash ‘n’ Carry. In een grote fabriekshal werden 400 producten vanuit dozen verkocht voor de allerlaagste prijs. De formule was een enorm succes en na Kwintsheul volgden Cash ‘n’ Carry vestigingen in Voorschoten, Den Haag en Alphen aan den Rijn. In 1974 kreeg het bedrijf een nieuwe naam: Hoogvliet supermarkten. Inmiddels zijn dat er 68 en doen meer dan een miljoen klanten met plezier én voor de laagste prijs er hun boodschappen.