Winacties bij Hoogvliet

Hoogvliet biedt je regelmatig de mogelijkheid om mee te doen met leuke winacties uit onze wekelijkse folder of op Facebook of Twitter.

  • Maak kans op een waterpistool!

    Bestel jij tussen 20 september en 26 september online een zak Chupa Chups? Dan maak jij kans op dit super gave waterpistool! We geven er 10 weg. Winnaars krijgen aan het eind van de actieperiode bericht.   • Actievoorwaarden Drievliet actie

    De kraskaart met unieke code kan worden ingewisseld bij de kassa van Drievliet Den Haag. Let op: de kraskaart is niet geldig bij online aankopen van toegangskaartjes. Het eerste toegangskaartje dient gekocht te worden aan de kassa van Drievliet; na inwisseling van de kraskaart met unieke code krijg je het 2e toegangskaartje (t.w.v. €22,50) gratis!
    De kraskaarten worden uitgegeven van woensdag 16 augustus 2017 tot en met dinsdag 22 augustus. De kraskaart is in te leveren vanaf 21 augustus 2017 tot en met 29 oktober bij Drievliet. De online winactie loopt bij een bestelling tussen woensdag 16 augustus en dinsdag 22 augustus. 


    Klik hier voor de uitgebreide actievoorwaarden. 

0