Kassabonactie

Spaar met je kassabon voor gratis producten! Iedere 3 weken kun je sparen voor een ander product. Vanaf  12 augustus spaar je voor Lipton Infusion lemon & ginger gratis + 5-pack Mentos aardbei-banaan. Bij inlevering van een volle spaarkaart krijg je Lipton Infusion lemon & ginger + 5-pack Mentos aardbei-banaan geheel gratis.


een zakje Felix Playtubes of een zakje Pedigree Rancho’s gratis.

Looptijd spaaractie

Spaarzegels worden uitgegeven van 12 augustus  t/m 1 september 2019
Inleveren van deze spaarkaart kan t/m 15 september 2019

Hoe werkt Hoogvliet kassabon sparen?

  1. Op de achterzijde van de Hoogvliet kassabonnen staan spaarzegels afgebeeld.
  2. Plak 12 originele kassabonzegels op de spaarkaart.
  3. Reken aan de kassa met deze volle spaarkaart jouw Lipton Infusion lemon & ginger + 5 pack mentos aardbei banaan geheel gratis.

Om alle deelnemers van de spaaractie te kunnen laten profiteren van een gratis product, worden alleen volle spaarkaarten met 12 hele en originele spaarzegels geaccepteerd.

Spaarkaart downloaden en uitprinten

Heb je een spaarkaart nodig? De spaarkaart van de lopende actie is verkrijgbaar in de supermarkt bij de kassa, maar je kunt de spaarkaart ook downloaden en printen.

› Download de spaarkaart


Heb je de spaarkaart van onze vorige kassabonactie Felix Playtubes of een zakje Pedigree Rancho’s nodig? Je kunt hier de vorige spaarkaart downloaden en deze uitprinten.


Bestel je jouw boodschappen online?

De kassabon spaaractie is alleen geldig als je boodschappen doet in een van onze supermarkten. Bij online bestellingen krijg je bij het afhaalpunt een blanco kassabon, dus zonder spaarzegels op de achterzijde.

In plaats van de kassabonzegels vind je bij jouw online bestelling daarom regelmatig een gratis product.

Een cadeau van ons als dank voor jouw bestelling. Hiervoor hoef je dus niet te sparen.

› Lees hier de actievoorwaarden