Hoogvliet start spaaractie rond populaire Verschrikkelijke Ikke film

23 mei 2017


Vanaf woensdag 24 mei ontvangen klanten van Hoogvliet bij besteding van € 10,00 aan boodschappen een gratis zakje speelkaarten met figuurtjes uit de populaire film Verschrikkelijke Ikke. De speelkaarten, waarvan er 84 verschillende zijn, passen in het bijbehorende verzamelalbum. In ieder zakje speelkaarten zit ook een spaarzegel in de vorm van een Minion. Met 12 spaarzegels en bijbetaling van € 2,99 kan één van de zes Verschrikkelijke Ikke 3D-bekers worden aangeschaft.Iedere week zijn er speciale aanbiedingen waarbij de klant extra zakjes met speelkaarten ontvangt. Het verzamelalbum is zo lang de voorraad strekt te koop voor € 2,49, maar wordt ook gratis weggegeven bij speciale weekaanbiedingen. De zes bekers die te koop zijn met korting, bevatten 3D-figuurtjes van de bekende Verschrikkelijke Ikke karakters Tom, Stuart, Jerry, Pluis, Gru en Mel. De figuurtjes kunnen uit de bekers gehaald worden om ermee te spelen.

Bevrijd de Minion
Voor extra fun op de winkelvloer is er een ‘Bevrijd de Minion’ actie die met de smartphone gespeeld kan worden. Met de gratis Zappar app kan een virtuele Minion uit de winkel bevrijd worden door vier verschillende codes te scannen. Met de bevrijde Minion kan men een selfie maken. Door die op social media te delen met de hashtag #hoogvlietminion maakt men kans op toegangskaarten voor de officiële première van Verschrikkelijke Ikke 3 in Pathé Arena in Amsterdam.

De Verschrikkelijke Ikke spaaractie duurt van woensdag 24 mei tot en met dinsdag 27 juni 2017. Volle spaarkaarten kunnen nog tot en met dinsdag 11 juli worden ingeleverd voor korting op de 3D-bekers. Op woensdag 28 juni vindt in alle Hoogvliet supermarkten een gezellige ruilmiddag plaats. Er kunnen dan dubbele speelkaarten geruild worden, om alsnog het album vol te krijgen.