Hoogvliet opent supermarkt ‘nieuwe stijl’ in Stadshart Zoetermeer

28 juli 2017


Supermarktketen Hoogvliet opent op donderdag 29 juni om 8.00 uur een supermarkt aan het nieuwe horecaplein van het Zoetermeerse Stadshart, Cadenza. Deze nieuwe 67ste winkel is de eerste vestiging van Hoogvliet die uitgevoerd wordt in een compleet vernieuwde eigentijdse stijl.Deze nieuwe stijl komt voort uit de vernieuwde huisstijl van Hoogvliet, die doorgevoerd is in de folder en prijscommunicatie, welke op 28 juni gelanceerd wordt in alle Hoogvliet winkels. De stijl van Hoogvliet Stadshart kenmerkt zich door een strakke, frisse en duidelijke uitstraling. Zowel de groente- als de slijterijafdeling hebben een complete metamorfose ondergaan. De versafdelingen van Hoogvliet Stadshart worden uitgerust met digitale posterborden: een primeur bij Hoogvliet.

Focus op ambacht en gemak
In de Hoogvliet supermarkt van ongeveer 2.150 m2 vindt de klant alle voorkomende afdelingen, zoals brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gekoelde dranken en gegrilde kip, snacks en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio.

Ambacht staat centraal. Geslaagde pilots uit de vestiging aan de Theresiastraat in Den Haag komen ook in Stadshart terug: verse noten, diepvriesvis en -zeevruchten en de verkoop van losse eieren. Er is een koffietafel waar de klant een gratis kopje koffie, gezet van verse koffiebonen, kan drinken.

Na Stadshart in Zoetermeer breidt Hoogvliet dit jaar verder uit met een nieuwe vestiging aan de Badhuisstraat in Scheveningen.Openingsacties
Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen.Op de openingsdag ontvangt men bij besteding vanaf € 15,00 een gratis doosje Hoogvliet Dots (gevulde donuts). Alle klanten maken die dag ook kans op een ballonvaart voor twee personen. Vanaf de openingsdag zijn er tot en met zondag 2 juli iedere dag gezellige proeverijen en activiteiten in en rond de winkel.