Hoogvliet opent nieuwe supermarkt in Woudenberg

7 juni 2018


Op een nieuwe locatie opende supermarktketen Hoogvliet op donderdag 7 juni een supermarkt aan de Parallelweg in Woudenberg. Op enkele honderden meters van de oude winkel is een splinternieuwe supermarkt ingericht in de vernieuwde huisstijl van Hoogvliet. De openingshandeling werd verricht door Lars van der Haar, professioneel wielrenner uit Woudenberg.


opening nieuwe Hoogvliet supermarkt Woudenberg

Focus op ambacht en gemak
In de Hoogvliet supermarkt van ongeveer 2.200 m2 vindt de klant alle voorkomende afdelingen, zoals brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gekoelde dranken en gegrilde kip, snacks en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio. De versafdelingen van deze supermarkt zijn uitgerust met digitale posterborden.

Koffiecorner

In de winkel is een ruime koffiecorner waar men verse bonenkoffie kan drinken en iets lekkers uit de supermarkt kan nuttigen. De koffiecorner is sfeervol ingericht met houten tafels en een doorkijk naar de supermarkt.Zonnepanelen

De overkapping waaronder men droog van de parkeerplaats naar de supermarkt loopt, is voorzien van 258 zonnepanelen. Net als bij de oude locatie is er bij deze winkel een oplaadpunt voor elektrische fietsen.Openingsacties

Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen. Op de openingsdag ontvangen de eerste 500 klanten bij besteding vanaf € 15,00 een gratis chocoladecake. Er zijn iedere dag gezellige proeverijen en activiteiten in en rond de winkel.