Hoogvliet opent nieuwe supermarkt aan Badhuisstraat in Scheveningen

26 september 2017


Supermarktketen Hoogvliet opent op donderdag 28 september om 8.00 uur een supermarkt aan de Badhuisstraat in Den Haag (Scheveningen). Deze nieuwe 68e vestiging is de tweede supermarkt van Hoogvliet die uitgevoerd wordt in de nieuwe huisstijl.

Focus op ambacht en gemak
In de Hoogvliet supermarkt van ongeveer 1.200 m2 vindt de klant alle voorkomende afdelingen, zoals brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gekoelde dranken en gegrilde kip, snacks en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio. Na Hoogvliet Stadshart Zoetermeer worden nu ook de versafdelingen van Hoogvliet Badhuisstraat uitgerust met digitale posterborden. In de ruime ondergrondse parkeergarage parkeert men het eerste uur gratis bij besteding van € 25,00.

Klimaatvriendelijke supermarkt
In Hoogvliet Badhuisstraat wordt zeer efficiënt met energie omgegaan. De winkel wordt uitgevoerd met een verder ontwikkelde versie van LESS, het door Hoogvliet ontworpen systeem voor hergebruik van energie in de supermarkt. Dankzij dit systeem kan in Hoogvliet Badhuisstraat alle energie worden hergebruikt voor het verwarmen en koelen van de bovengelegen woningen en de supermarkt zelf. Onderdeel hiervan is een speciale bron die Hoogvliet geboord heeft voor de opslag van koude en warmte in de bodem.

Openingsactie
Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen. Op de openingsdag ontvangt men bij besteding vanaf € 15,00 een gratis doosje Hoogvliet Dots (gevulde donuts). Alle klanten maken die dag ook kans op een ballonvaart voor twee personen. Vanaf de openingsdag zijn er tot en met zondag 1 oktober iedere dag gezellige proeverijen en activiteiten in en rond de winkel.