Hoogvliet Markt Hilversum verbouwd

24 februari 2017


Op donderdag 30 maart om 8.00 uur wordt de verbouwde Hoogvliet supermarkt aan de Groest in Hilversum feestelijk heropend. Na een fikse verbouwing kunnen klanten nu terecht in een moderne, vernieuwde supermarkt die nog beter voldoet aan de eisen van de hedendaagse klant.

De winkel is ingrijpend verbouwd en volledig gemoderniseerd. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s om thuis af te bakken en gegrilde kip, tapas en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Ook is de winkel voorzien van een bloemenafdeling, slijterij, een oplaadpunt voor OV-chipkaart en een PostNL-pakketpunt. Voor de kinderen is er een speeltoestel waar zij zich kunnen uitleven terwijl de vaders en moeders rustig winkelen. Parkeren kan in de parkeergarage Markt en is de eerste 48 minuten gratis bij besteding vanaf € 20,00.

Gemak
Nieuw in deze winkel is het afhaalpunt voor online bestelde boodschappen. De klant bestelt de boodschappen online via www.hoogvliet.com of via de gratis app Hoogvliet Bestelgemak. Op het door de klant aangegeven moment staat de bestelling klaar in de winkel. Men hoeft alleen nog af te rekenen en de boodschappen in te laden.

Openingsacties
Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen. Op de openingsdag ontvangen de eerste 500 klanten bij besteding vanaf € 15,00 een doosje met 4 exclusieve Hoogvliet Dots (chocoladedonuts). Vanaf de openingsdag zijn er tot en met zaterdag iedere dag gezellige proeverijen en kinder-activiteiten.