Hoogvliet Kerk & Zanen Alphen a/d Rijn beste van 2017

4 januari 2018


De Hoogvliet vestiging in winkelcentrum Atlas in Alphen aan den Rijn is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2017. De directie van Hoogvliet maakte de officiële winnaar van de interne winkelwedstrijd op woensdag 3 januari 2018 bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Aan de bekendmaking gaat een jaar van juryrondes vooraf. Deze jaarlijkse winkelwedstrijd leeft enorm bij de medewerkers van Hoogvliet. Er is een gezonde onderlinge competitie en het behalen van goede resultaten in de winkelwedstrijd draagt bij aan het ‘Wij Hoogvliet’-gevoel. Alle collega’s zetten dan ook graag hun beste beentje voor om de klant zo prettig mogelijk te laten winkelen én daarbij een goede score te behalen voor de winkelwedstrijd.

Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is de Hoogvliet vestiging in de Alphense wijk Kerk & Zanen als grote winnaar van 2017 uit de bus gekomen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd de wisselbeker, behorend bij de eerste prijs, vol trots in ontvangst genomen door supermarktmanager Guido Vermaas.