Hoogvliet introduceert nieuw exclusief eigen merk Buitengewoon

21 maart 2018


Hoogvliet start deze paasperiode met een nieuw eigen merk met de naam Buitengewoon. De eerste 75 producten onder dit nieuwe label zijn inmiddels ingestroomd in de 68 vestigingen van Hoogvliet.


Buitengewoon is een zorgvuldig gekozen selectie van ambachtelijke en zeer kwalitatieve producten en is exclusief verkrijgbaar bij Hoogvliet. Het assortiment is gericht op voor de consument bijzondere momenten, bijvoorbeeld verjaardagen en feestjes, en verwenmomenten als ontbijt op zondag. Zo vindt men in het assortiment bijvoorbeeld carpaccio van echte Angus beef, Spaanse gazpacho van echte vleestomaten en vitello tonnato van dun gesneden kalfsvlees uit de eigen slagerij van Hoogvliet. In de loop van 2018 zullen meer producten worden toegevoegd aan het Buitengewoon-aanbod.

Aan de totstandkoming van de merkuitstraling is een lange periode van ontwerpen en fotografie vooraf gegaan. Er is gekozen voor een stijlvol label met krachtige productfotografie: een echte blikvanger in het schap. Unit manager vers Petra Driehuis: “We zijn ontzettend trots op dit nieuwe label. Alle Buitengewoon-producten hebben een bijzonder verhaal en zijn stuk voor stuk ongelofelijk lekker! Wij zijn ervan overtuigd dat de consument gaat genieten van deze luxe producten.”