Hoogvliet breidt thuisbezorging uit naar Rijswijk

2 mei 2017


Hoogvliet rolt het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen verder uit in de regio Den Haag. Gestart wordt in de gemeente Rijswijk, waar de eerste bestellingen op dinsdag 2 mei aan huis bezorgd worden door PostNL. In mei volgen ook Leidschendam en Voorburg.Met thuisbezorging op maar liefst zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra’s.

Bestellen kan 24 uur per dag via www.hoogvliet.com en via de gratis app Hoogvliet Bestelgemak. Op de dag van bezorging wordt de bestelling verzameld en ingepakt. Het online assortiment van Hoogvliet bestaat uit meer dan 10.000 artikelen, waaronder meer dan 800 extra voordelige huismerkproducten en een zeer uitgebreid aanbod koel- en diepvriesproducten.

Hoogvliet is al bijna 50 jaar actief als supermarkt; een echt familiebedrijf dat al jaren de slogan ‘Bewezen de goedkoopste’ waarmaakt met 66 moderne winkels. Rijswijk is een bekend gebied voor Hoogvliet: er zijn drie Hoogvliet supermarkten gevestigd. In november 2013 zette Hoogvliet de eerste stap richting e-commerce, met de opening van de Hoogvliet websuper in combinatie met afhaalpunten in bijna alle vestigingen. Inmiddels worden in Voorschoten, Woudenberg, Den Haag, Nootdorp, Alphen aan den Rijn en Hendrik-Ido-Ambacht de boodschappen ook aan huis bezorgd.