Hoogvliet viert 50-jarig jubileum met onvergetelijk personeelsfeest
Met onder meer Martin Garrix, Kensington en Johnny de Mol

21 april 2018

Op zaterdag 21 april vierde supermarkt Hoogvliet haar 50e verjaardag op grootse wijze met haar medewerkers. Op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk waar over twee jaar het nieuwe service- en distributiecentrum in gebruik wordt genomen, was een feesttent opgebouwd waar ruim 5.000 medewerkers, oudgedienden en genodigden werden getrakteerd op optredens van de grootste Nederlandse artiesten.

Hans Klok, Kensington, DJ Faya (Fajah Lourens), 2Unlimited, Flying Drums, PartySquad en de nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix zorgden voor een onvergetelijke avond, waarbij bijna letterlijk het dak van de tent eraf ging. De presentatie van de avond was in handen van Johnny de Mol. Algemeen directeur Siep de Haan: “Onze medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten. Zij hebben dit feest dubbel en dwars verdiend!” Gedurende de hele avond konden de gasten genieten van een buffet met de heerlijkste hapjes uit alle windstreken, van nacho’s met kaas tot verse wokgerechten, vers fruit, salades en broodjes pulled pork  Het feest werd afgesloten met een spetterende eindshow, inclusief spectaculair vuurwerk.

Het jubileumfeest van Hoogvliet wordt gedurende 2018 op diverse momenten gevierd met de consument. De grootscheepse sportplaatjesactie in alle 68 Hoogvliet supermarkten loopt bijna op z’n einde, maar er staan de komende maanden nog meer spectaculaire consumentenacties op stapel. Uiteraard worden de trouwe klanten ook getrakteerd: op 9 mei, de officiële verjaardag van de keten, worden tompouces uitgedeeld aan het winkelend publiek.