EK

Europees Kampioenschap Voetbal 2024: Beleef het Samen met Hoogvliet

Het Europees Kampioenschap Voetbal 2024 staat voor de deur, en Hoogvliet is er om je te helpen van elke wedstrijd een feest te maken! Dit toernooi, gehouden in Duitsland, belooft een zomer vol spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten. We hebben alles wat je nodig hebt om het beste uit Euro 2024 te halen. Hier zijn vijf punten om je voor te bereiden op het ultieme voetbalfeest, met een beetje hulp van Hoogvliet.

 1. Speciale Aanbiedingen & Voetbalacties
  Tijdens EK 2024 kun je bij Hoogvliet profiteren van exclusieve aanbiedingen en acties. Houd onze folders en website in de gaten voor speciale kortingen op je favoriete snacks, drankjes en andere voetbalaanbiedingen. Zo maak je van elke wedstrijd een feestje zonder te veel uit te geven.

 2. Snackvoorraad Voor de Wedstrijden
  Wat is een voetbalwedstrijd zonder de juiste snacks? Een breed assortiment aan heerlijke hapjes en drankjes om van elke wedstrijd een feestje te maken. Van chips en nootjes tot bier en frisdrank, we hebben alles wat je nodig hebt om je vrienden en familie te verwennen. Vergeet niet onze speciale aanbiedingen voor EK 2024 te bekijken!

 3. Deelnemende Teams
  24 teams uit heel Europa hebben zich gekwalificeerd voor Euro 2024, klaar om te strijden voor de felbegeerde titel. Landen zoals Frankrijk, Spanje, en Italië behoren tot de favorieten, maar ook verrassingen zijn altijd mogelijk. Elke wedstrijd biedt de kans om nieuwe voetbaltalenten te ontdekken en te genieten van het beste voetbal dat Europa te bieden heeft.

 4. Wedstrijdschema en Finale
  Het toernooi begint op 14 juni 2024 en de finale wordt gespeeld op 14 juli 2024 in het Olympiastadion in Berlijn. Het schema is zorgvuldig gepland om de spanning op te bouwen met elke ronde, van de groepsfase tot de knock-out rondes. Zorg ervoor dat je de data in je agenda noteert, zodat je geen enkele spannende wedstrijd mist.

Bij Hoogvliet doen we er alles aan om jouw EK 2024 ervaring onvergetelijk te maken. Of je nu een die-hard voetbalfan bent of gewoon geniet van de sfeer, wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt. Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Hoogvliet winkel en laat de voorpret beginnen. Samen maken we van Euro 2024 een onvergetelijk evenement!