Een goede buur bij Hoogvliet

Met elkaar zorgen we voor een schone, hele en veilige omgeving. Met onze supermarkten staan we letterlijk midden in de samenleving. Wij willen naast een aantrekkelijke supermarkt ook een goede buur zijn. In samenwerking met buurtbewoners en lokale organisaties nemen we onze verantwoordelijkheid om een prettige winkelomgeving te creëren en een bijdrage te leveren aan een schone, hele en veilige omgeving.

In ons assortiment houden we rekening met grote en kleine families en we richten onze winkels zó in dat ook kinderen het er naar hun zin hebben met de zingende poppentheaters of in het klimtoestel.

We zetten ons in voor de maatschappij

Hoogvliet zet zich graag in voor de maatschappij. Dat doen we onder andere door verschillende goede doelen en initiatieven te steunen. Ook onze klanten helpen ons. Zo dragen we samen ons steentje bij!

Stichting Hoogvliegers

Met jullie flessen haalden we € 23.500 op voor Stichting Hoogvliegers. Dit project zorgt voor een overgetelijk avontuur bij kinderen die ziek zijn of een beperking hebben.

Rehoboth

Tot en met 28 februari kun je je lege flessen nog inleveren voor Kinderdorp Rehoboth in Zuid-Afrika. Dit project helpt met hiv besmette kinderen voor wie de familie niet meer kan zorgen. In 2023 haalden we € 30.000 op voor Kinderdorp Rehoboth.

Rode Kruis

Kocht je de afgelopen tijd een mooie rode anthurium bij Hoogvliet? Per anthurium doneerden we 1 euro aan het Rode Kruis. Dat leverde maar liefst € 2.339,- op! Dank aan iedereen die zo’n prachtige plant kocht..

Feyenoord

Volop voetbal- en beweegplezier voor 35 kinderen tussen 9 en 13 jaar! Tijdens de herfstvakantie deden ze mee aan de Feyenoord Herfstschool in Rotterdam. Een week lang stond alles in het teken van voetbalplezier en aandacht voor een gezonde levensstijl en gezond eten. En dat past bij ons. Hoogvliet was daarom voor de eerste keer trotse partner en supplier. In ons duurzaamheidsmagazine lees je hier nog meer over,

Halve porties voor kleine huishoudens

Een goede buur zijn, betekent ook luisteren. Wij horen altijd graag wat jullie met ons willen delen. Zo hoorden we dat sommige producten te groot of te veel zijn. Daarom zorgen we ook voor kleine huishoudens met halve porties en halve onsjes vleeswaren. Is een heel brood te veel? We hebben ook pakjes met 5 sneetjes brood.