1. Home
 2. Actueel
 • Spaar nu voor hoge kortingen op Loft bewaardozen!

  Bij iedere € 10,00 aan boodschappen ontvang je 1 spaarzegel. Met een volle spaarkaart (8 zegels) kun je extra voordelig één van de bewaardozen kopen. Je bepaalt zelf hoe je bijbetaalt: contant, of voor nog meer voordeel, met de spaarpunten van je klantenkaart!

 • Véél online voordeel!

  Bekijk al onze speciale online aanbiedingen!


  Naar de aanbiedingen >

 • Uitbreiding online assortiment: zonnebrand

  Je kunt vanaf nu ook zonnebrand online bestellen!


  Zonnebrand online bestellen >

 • Uitbreiding online assortiment: sterke drank

  Je kunt vanaf nu ook sterke drank online bestellen!


  Sterke drank online bestellen >

 • Bestel nu nog makkelijker jouw boodschappen met onze Hoogvliet Bestelgemak-app!

  Hoogvliet heeft de nieuwe app Bestelgemak gelanceerd! De gratis app is te downloaden in de App Store of Google Play store. Met deze nieuwe app bestel je nóg makkelijker jouw online boodschappen. Alle aanbiedingen die gelden op het door jou gekozen afhaal- of bezorgtijdstip staan voor je op een rijtje. Hier kun je jouw bestelling starten, maar je kunt natuurlijk ook via de Smartlist beginnen en jouw vaste producten bestellen. 

  Meer informatie >

   

 • We breiden ons bezorggebied uit!

  Kies voor gemak en laat je boodschappen thuisbezorgen door jouw vertrouwde Hoogvliet supermarkt! Doe online boodschappen wanneer het jou uitkomt, 24 uur per dag! 

  Wil je weten of we ook bij jou komen? Kijk dan op www.hoogvliet.com/thuisbezorgen.


 • Winacties bij Hoogvliet

  Bij Hoogvliet maak je regelmatig kans op leuke prijzen! Doe snel mee met onze winacties in de winkel, uit onze folder en op onze social media accounts!

  Bekijk al onze winacties >

 • Nieuw bij Hoogvliet

  Bij Hoogvliet zijn we continu bezig met het optimaliseren van ons assortiment. Daarom voegen we regelmatig nieuwe producten toe aan ons assortiment. Zodat we jou als klant steeds blijven verrassen met nieuwe producten. Zowel in onze winkels als online.

  Bekijk hier de nieuwste producten >

 • Stel snel een broodtrommel samen

  Om te zorgen dat je in een handomdraai de broodtrommeltjes van jouw kinderen kunt vullen, helpen we je graag jouw boodschappen gemakkelijk en snel te doen. Daarom geven we je graag wat suggesties om makkelijk en snel een broodtrommeltje te vullen. 

  Snel een broodtrommel samenstellen > 

 • Stel zelf jouw smoothie samen!

  Jouw dag gezond, maar eens met iets anders beginnen dan een boterham of een schaaltje yoghurt of kwark? Probeer dan eens een zelf samengestelde smoothie van groente en fruit. En voeg voor de afwisseling eens een superfood toe. Wij helpen je graag op weg om zelf een smoothie samen te stellen.

  Smoothie samenstellen >

0