Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt lanceren spaaractie rond Jurassic World: Fallen Kingdom

3 mei 2018


Na de succesvolle Verschrikkelijke Ikke spaaractie in 2017 lanceren de vier retailers een nieuwe samenwerking rondom de nieuwe kaskraker Jurassic World: Fallen Kingdom (vanaf 7 juni te zien in de bioscoop). De Jurassic World spaaractie duurt van 27 mei tot en met 3 juli. De exacte looptijd verschilt per keten.

jurassic world spaaractie

De spannendste spaaractie van het jaar!
Klanten van Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt ontvangen bij besteding van € 10,00 aan boodschappen een Jurassic World zakje. In elk zakje zitten 2 stickards of 1 stickard en een dino tattoo. De stickard is een combinatie van een sticker én een verzamelkaart. Iedere week zijn er speciale aanbiedingen in de supermarkten waarbij de klant extra Jurassic World zakjes ontvangt.

Dino handpoppen
In ieder zakje vindt de klant ook een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (8 spaarzegels) en een kleine bijbetaling van € 2,49 kan men één van de zes supergave Jurassic World handdino ’s aanschaffen.

Augmented reality
Van de 64 kaarten zijn er 14 speciale AR (Augmented Reality) kaarten. Met de WOW 4D+ app kunnen deze speciale kaarten gescand worden, waarna de dino op het telefoonscherm tot leven komt. Elke dino heeft zijn eigen unieke brul, trucjes en interessante weetjes. De WOW 4D+ app is gratis te downloaden in de appstore.

Ruilmiddagen
Om dubbele stickards te ruilen om de verzameling compleet te krijgen worden er in de supermarkten ruilmiddagen georganiseerd. Ga voor meer informatie naar de website van één van de vier supermarkten.