Hoogvliet supermarkt bezorgt boodschappen thuis in Vlaardingen

3 mei 2018


Supermarkt Hoogvliet start op verzoek van vele klanten op 9 mei met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Vlaardingen. Een perfecte service voor iedereen die houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan. Iedereen die op woensdag 9 mei boodschappen laat thuisbezorgen, krijgt die dag vanwege de 50e verjaardag van Hoogvliet een doosje tompouces cadeau.

Na het starten met thuisbezorging in Maassluis en omgeving, kwamen er vanuit Vlaardingen veel geluiden van klanten die ook graag van deze service gebruik willen maken. Hoogvliet geeft daar nu gehoor aan. Met thuisbezorging op maar liefst zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 80 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra’s. Online bestellen kan via de website van Hoogvliet of met de handige app.

De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. De klant kan boodschappen doen zoals zij dat wenst: in de supermarkt (aan de Parallelweg in Vlaardingen), online bestellen en ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen.