Op donderdag 14 maart om 8.00 uur verricht presentatrice, schrijfster en voedingsexpert Vivian Reijs samen met supermarktmanager Carina van der Lee de openingshandeling van de splinternieuwe Hoogvliet supermarkt aan de Antonlaan in Zeist.

Focus op ambacht en gemak

Na ruim vijf jaar afwezigheid is Hoogvliet terug in Zeist! De nieuwe, moderne supermarkt aan de Antonlaan lijkt echter in geen enkel opzicht op het kleine winkeltje aan de Dwarsweg. In de nieuwe Hoogvliet supermarkt van ruim 1.850 m2 vindt de klant vers brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries, een ruim assortiment aan kruidenierswaren en een slijterij. In de wijnhoek vindt de klant topwijnen voor de laagste prijs. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gegrilde kip, snacks en spareribs en gekoelde dranken speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio.

 

Klanten kunnen in de nieuwe winkel gebruik maken van handscanners voor extra snel boodschappen doen: de producten blijven in de tas en hoeven bij de kassa niet op de kassaband gelegd te worden. De versafdelingen van deze supermarkt zijn uitgerust met houten frames en digitale reclameborden. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats (met ruim 100 parkeerplekken) naast de winkel en is het eerste uur gratis voor Hoogvliet-klanten.

Online boodschappen doen

Wie houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan, kan de boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. Met thuisbezorging op maar liefst zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra’s. Online bestellen kan via hoogvliet.com of met de handige app.

 

Koffiecorner en speeltoestel

In de winkel is een gezellige koffiehoek waar men een heerlijk kopje koffie kan drinken en iets lekkers uit de supermarkt kan nuttigen. Kinderen kunnen zich vermaken op het speeltoestel in de winkel, terwijl de ouders rustig boodschappen doen.

Openingsactiviteiten

De opening van de nieuwe supermarkt van Hoogvliet wordt gevierd met feestelijke activiteiten en spectaculaire openingsaanbiedingen. Op de openingsdag worden de eerste 500 klanten bij besteding van € 15,00 getrakteerd op een heerlijke chocoladecake. Ook staat er die dag een foodtruck van buurman restaurant Stan&Co waar gratis geproefd kan worden van heerlijke hapjes. Bij de pannenkoekkraam van ‘Print je pannenkoek’ worden op zaterdag 16 maart van 12.00 tot 17.00 uur gratis pannenkoeken met het Hoogvliet-logo uitgedeeld.

Handtekeningensessie Vivian Reijs

Na het verrichten van de openingshandeling deelt Vivian tot 9.30 uur handtekeningen uit aan fans en is er gelegenheid om met haar op de foto te gaan.