1. Home
  2. Smartlist

Online boodschappen doen: dát is slim!

Gemakkelijk, snel en goedkoop boodschappen doen. Bij Hoogvliet vinden we dit erg belangrijk. Daarom hebben wij onze website verbeterd. Om jou nóg beter van dienst te kunnen zijn, introduceren wij de Smartlist.

Met de Smartlist stel je heel eenvoudig jouw boodschappenlijst samen. Op je eigen gemak een lijst maken en je laten inspireren, of juist snel een boodschappenlijstje maken en delen met anderen. De Smartlist staat volledig in het teken van jou als onze klant. Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Direct aan de slag >

De Smartlist bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt door onze lijsten bladeren, zoals de Persoonlijke suggesties of de Inspiratielijsten. Ook kun je heel eenvoudig beginnen met het maken van jouw boodschappenlijstje. Om de Smartlist aan jou voor te stellen, hebben wij een filmpje gemaakt. Klik op het filmpje hieronder om deze af te spelen.


Persoonlijke suggesties

Bestel je iedere week dezelfde boodschappen? Op basis van wat je eerder besteld hebt, maken wij voor jou een lijst met persoonlijke suggesties. Deze boodschappen voeg je heel snel en eenvoudig weer toe aan jouw boodschappenlijstje. En hoe vaker je een boodschappenlijst maakt, hoe beter wij kunnen voorspellen welke boodschappen je elke bestelling nodig hebt. Zo wordt de lijst met persoonlijke suggesties steeds nauwkeuriger. Dat is slim boodschappen doen!

Mijn bewaarde lijsten

Heb je elke week dezelfde producten op jouw boodschappenlijst staan? Sla deze vaste producten dan heel simpel op in een lijst. Deze lijst bewaren wij voor jou, zodat je met één klik jouw vaste boodschappen aan jouw boodschappenlijst kunt toevoegen. Zo bespaar je tijd!

Inspiratielijsten

Binnenkort een verjaardag of een heerlijk avondje voor de buis? Met onze inspiratielijsten helpen wij jou snel op weg. In deze inspiratielijsten vindt je suggesties waarmee je razendsnel alle benodigdheden op jouw online boodschappenlijstje zet.

Voor verschillende gelegenheden zorgen wij voor goedgevulde inspiratielijsten. Of je nu een kinderfeestje organiseert, een verjaardag viert of gezellig op de bank een film kijkt: wij helpen jou met onze inspiratielijsten graag op weg om heel gemakkelijk en snel de boodschappen te doen.

Inspiratielijsten bekijken >

Eerdere bestellingen

Natuurlijk bewaren wij jouw eerdere bestellingen. Zo kun je jouw eerdere bestellingen terugzien, en een bestelling eventueel opnieuw plaatsen.

Ben je een nieuwe klant?

Bestel je voor het eerst online boodschappen bij Hoogvliet? Dan heb je vanzelfsprekend nog geen eerdere bestellingen. In plaats daarvan laten wij jou producten zien die door andere klanten vaak besteld zijn. Zo kun je snel op weg met het doen van jouw online boodschappen.

Ik ben nieuw >

Boodschappenlijst maken

De Smartlist bestaat niet alleen uit handige lijsten. Ook is het nu nóg makkelijker om jouw boodschappen online te bestellen. Je kunt heel eenvoudig beginnen met het op een rijtje zetten van jouw boodschappen. Geen gezoek meer naar precies de juiste verpakking koek van een specifiek merk: je typt simpelweg ‘koek’ in (afb. 1). Nadat jouw boodschappenlijstje met steekwoorden af is, selecteer je gemakkelijk de specifieke producten die je nodig hebt.

Boodschappen doen

Heb je jouw boodschappenlijstje compleet? De volgende stap is het plaatsen van jouw bestelling. Je kiest zelf het moment waarop je jouw bestelling op wilt halen bij jouw eigen Hoogvliet supermarkt. Wist je dat Hoogvliet in sommige woonplaatsen jouw boodschappen ook thuis kan bezorgen?

Natuurlijk kun je jouw boodschappenlijst ook opslaan, om er op een later moment mee verder te gaan. Ook kun je het lijstje printen, en het vervolgens meenemen naar jouw eigen Hoogvliet supermarkt. Gaat iemand anders de boodschappen voor je doen? Maak dan heel simpel gebruik van de mogelijkheid om jouw boodschappenlijst per e-mail te versturen (afb. 1). Zo kun je bijvoorbeeld op jouw werk alle boodschappen bij elkaar zoeken, en deze versturen naar jouw partner, die straks naar de winkel gaat. Dat is slim boodschappen doen!

Smartlist
 afbeelding 1

Direct online boodschappen bestellen >

Heb je vragen over het gebruik van onze vernieuwde website? Onze klantenservice helpt je graag met het doen van jouw online bestelling.

0