1. Home
  2. Pannenkoekdag

De nationale pannenkoekdag - Bak mee voor ouderen!

Vrijdag 28 maart 2014 is het weer Nationale Pannenkoekdag. Dat betekent dat je die dag geen spruitjes, andijvie of hutspot hoeft te eten. Maar heerlijk kunt smikkelen en smullen van pannenkoeken met spek of appel of kaas of jam of banaan of poedersuiker of … alles door elkaar natuurlijk. Het is jouw feestje!

Basisscholen bakken voor ouderen
Nationale Pannenkoekdag is natuurlijk vooral de dag dat basisscholen bakken voor ouderen. Duizenden leerlingen uit de bovenbouw organiseren, met hulp van juffen, meesters, vaders en moeders, een pannenkoekfeest voor een oudereninstelling in de buurt. Onder het motto 'Bak mee voor ouderen!' zetten we onze opa's en oma's zo elk jaar in het zonnetje met zelfgebakken pannenkoeken! Dus pak een pan en pannenkoekmix en bak mee!

Doe mee en win een mooi pannenkoekensjabloon. 
Wat moet je doen? 
Download de kleurplaat en kleur deze op je mooist in!

org-webshop:/SB/Algemeen/Pannenkoekdag-2014/ALG_Pannenkoekdag-2104_kleurplaat.jpg

Schrijf vervolgens je naam op de achterzijde van je mooie ingekleurde kleurplaat en stuur je kleurplaat vóór 15 april 2014 naar het volgende adres: 

Gemaco BV
T.a.v. Pannenkoekdag Koopmans
Franse Akker 9
4824 AL Breda

De 150 mooiste inzendingen win een van de onderstaande pannenkoeksjablonen. Daarmee kun je al je pannenkoeken voorzien van de mooiste poedersuikerfiguren. 

org-webshop:/SB/Algemeen/Pannenkoekdag-2014/ALG_Pannenkoekdag-2014_sjabloon_winnen.png

0