1. Home
  2. Over Hoogvliet
  3. Onze garanties

Hoogvliet garanties

Boodschappen doen bij Hoogvliet moet prettig zijn. Alle medewerkers in onze winkels doen er daarom alles aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sommige zaken vinden wij zo belangrijk, dat wij hiervoor een garantie afgeven.

Wij garanderen u:

  • Bij de kassa hoeft u nooit onnodig lang in de rij te staan.
  • Tot sluitingstijd is er altijd brood te koop.
  • Niet goed? Geld terug of een vervangend product.
  • Reclameproducten koopt u altijd voor de aanbiedingsprijs. Ook als het product onverhoopt niet aanwezig is.
  • De prijs van een product is altijd bekend in de kassa.

Wij garanderen... de kortste wachttijden

Wie heeft er geen hekel aan wachten? In de rij staan bij de kassa terwijl er nog kassa's geopend kunnen worden, staat hoog in de lijst van ergernissen die klanten in de winkel ervaren. Hoogvliet wil dat u zo snel mogelijk wordt geholpen en dus niet onnodig lang bij de kassa staat. Daarom geven wij u een cadeautje als u toch te lang moet wachten. Staat u als derde in de rij bij de kassa, staan bij alle geopende kassa's minimaal twee klanten en is er nog een kassa gesloten? Vertel het de caissière! U ontvangt dan een waardebon ter waarde van 100 gratis spaarpunten. Daarnaast maakt u kans op € 100,00 aan waardecheques. (Deze actie geldt niet in filiaal Herenstraat, Voorburg).

De spelregels:

  • De afrekenende klant telt als eerste klant.
  • Als één van de kassa's defect is en alle beschikbare kassa's zijn geopend, is de regeling tijdelijk niet van kracht.
  • Zijn alle beschikbare kassa's geopend, dan geldt de regeling ook niet. Wij hebben dan al het mogelijke gedaan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Aan de waardebon zit een kaartje waarop een slagzin staat die u zo origineel mogelijk kunt afmaken. Levert u dit kaartje in bij de serviceshop in uw Hoogvliet supermarkt, dan maakt u die maand kans op waardecheques ter waarde van maar liefst € 100,00! Bekijk hier de winnende lotnummers van afgelopen maand >

Wij garanderen... brood tot sluitingstijd

Bij Hoogvliet kunt u de hele dag terecht voor vers brood! U krijgt van ons de garantie dat er altijd (van openings- tot sluitingstijd) keuze is uit een wit brood, een bruin brood en een volkorenbrood. De garantie geldt ook voor zachte witte, tarwe- en krentenbollen. Zo kunt u uw boodschappen doen op het moment dat het u uitkomt en altijd genieten van het smakelijkste brood!

Is er onverhoopt toch geen keuze uit een wit brood, een bruin brood en een volkorenbrood? Dan ontvangt u van ons een waardebon voor een gratis brood naar keuze!

org-webshop:/SB/2016/Alg/Krachten/4/ALG_2016_4_Krachten_broodgarantie.jpg

Wij garanderen... altijd de beste kwaliteit

Hoogvliet staat, behalve voor lage prijzen, ook voor de beste kwaliteit. Wij geven u de garantie dat producten die u bij Hoogvliet koopt van uitstekende kwaliteit zijn. Bent u toch niet tevreden, dan ontvangt u altijd een nieuw product of u krijgt uw geld terug. Door het product terug te brengen naar de winkel, stelt u ons in staat maatregelen te nemen om herhaling te voorkomen.

Wij garanderen... dat u altijd gebruik kunt maken van onze aanbiedingen

Ondanks zorgvuldig inkopen kan het gebeuren dat een reclameproduct sneller verkoopt dan verwacht. Mocht u een reclameproduct willen kopen, dat tijdelijk niet voorradig is, dan krijgt u van onze medewerkers een tegoedbon. Met deze bon kunt u het product, zodra het weer voorradig is, alsnog voor de reclameprijs kopen. Ook als de aanbiedingsperiode dan inmiddels is afgelopen.

De reclametegoedbon wordt niet uitgegeven voor artikelen die met op=op zijn aangemerkt. Deze producten zijn slechts tijdelijk in onze winkels verkrijgbaar.

Wij garanderen... dat de kassa alle producten herkent

Is de prijs toch onbekend bij de kassa? Dan is het product gratis voor u! Soms komen producten in onze winkel terecht zonder dat zij in het kassasysteem zijn ingevoerd. Dit is voor u als klant heel vervelend, want de kassa kent dan het product niet. Wij willen niet dat u moet wachten totdat de prijs eindelijk is gevonden. Daarom krijgt u een product dat wel gescand kan worden, maar waarvan de prijs niet bekend is, gratis van ons mee!

Deze garantie geldt niet voor producten die u zelf afweegt en van een sticker voorziet bij de groenteafdeling.

0