MVO-thema 1: Medewerkers

Hoogvliet is een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij hebben een sterk besef dat onze medewerkers voor klanten het gezicht zijn van Hoogvliet. Ook in het kader van MVO wil Hoogvliet het belang van de medewerkers blijven benadrukken door aandacht te besteden aan ontwikkeling, gezondheid en diversiteit. Daarnaast spelen onze medewerkers een cruciale rol bij de realisatie van MVO doelstellingen. Voor het bedrijf Hoogvliet zijn de medewerkers het visitekaartje. Dankzij interne opleidingen, trainingen en begeleiding maken zij de Kracht ‘Vriendelijke en deskundige medewerkers’ meer dan waar!

org-webshop:/SB/Werken-bij/950px/POCB_Werken-bij_Sfeerbanner_winkel_950x200_1.jpg

Op onze website www.werkenbijhoogvliet.com vindt u, naast onze actuele vacatures, interviews met Hoogvliet-medewerkers en informatie over onze interne opleidingen.

Voor het thema Medewerkers hebben we de volgende ambities:

  • Hoogvliet heeft een duurzame relatie met haar medewerkers, zodat we optimaal kunnen werken aan een succesvolle organisatie.
  • Hoogvliet streeft naar diversiteit van het medewerkersbestand op het vlak van leeftijd, geslacht, afkomst en afstand tot de arbeidsmarkt.
  • De medewerkers van Hoogvliet zijn actief betrokken bij het vormgeven en implementeren van ons MVO beleid.

 

0